Mysolution

Mysolution helpt uitzenders, detacheerders en recruiters beter te presteren. Wij doen dat door het ontwikkelen van innovatieve en maximaal efficiënte software. We ontwikkelen branche-specifieke functionaliteit en toepassingen die de winst bij onze klanten verhoogt. Wij geloven in geïntegreerde softwareoplossingen. Eén pakket en één partner voor het automatiseren van alle bedrijfsprocessen. Mysolution kent de uitdagingen van jouw branche door en door. Hierdoor bieden we de meest efficiënte oplossing op de markt.

www.mysolution.com


Breakout: ‘The Great Reskill’, het antwoord op de krapte in de arbeidsmarkt?

In deze break-outsessie neemt Dirk je mee in de wereld van omscholing, oftewel ‘The Great Reskill’. Waarom selecteren organisaties nog steeds met name op hard skills en zijn de soft skills/human skills onderbelicht? En kun je als organisatie jouw data slim inzetten om een veel groter potentieel aan werknemers aan te boren en hiermee de kans op goede matches te vergroten? In deze sessie kom je erachter hoe je technologie kunt inzetten voor deze ‘The Great Reskill’.

Spreker: Dirk Meeuws, Product Owner | Mysolution

Dirk Meeuws is bij Mysolution verantwoordelijk voor het recruitmentplatform en data & analytics. Hij denkt strategisch mee met zowel directe werkgevers als recruitmentbureaus. Zo helpt Dirk ze aan de hand van data beter te worden in hun (online) recruitment. Dirk gebruikt zijn technische achtergrond voor de commerciële en strategische uitwerking van initiatieven en diensten van Mysolution.

Spreker Talkshow: Jaap Postma, CEO | Mysolution

Jaap Postma brengt opdrachtgevers en specialisten bij elkaar om samen met hen in te spelen op nieuwe kansen. Jaap ziet innovatie als een dynamisch proces waarbij hij automatisering van processen altijd probeert te combineren met optimalisatie van de groeikansen bij klanten. Innovatie kan alleen slagen wanneer het is gebaseerd op een uitstekende dialoog met klanten en stakeholders in de branche.