Mysolution

Mysolution helpt uitzenders, detacheerders en recruiters beter te presteren. Wij doen dat door het ontwikkelen van innovatieve en maximaal efficiënte software. We ontwikkelen branche-specifieke functionaliteit en toepassingen die de winst bij onze klanten verhoogt. Wij geloven in geïntegreerde softwareoplossingen. Eén pakket en één partner voor het automatiseren van alle bedrijfsprocessen. Mysolution kent de uitdagingen van jouw branche door en door. Hierdoor bieden we de meest efficiënte oplossing op de markt.

www.mysolution.com


Breakout: Jouw ATS als dé motor voor jouw recruitmentproces

In deze break-outsessie neemt Dirk je mee in hoe jouw ATS je helpt bij het gehele recruitmentproces, van kandidaat tot flexkracht. Van het sourcen en aantrekken van kandidaten, tot het succesvol bemiddelen tussen opdrachtgever en kandidaat voor de perfecte match.

Spreker: Dirk Meeuws, Product Owner | Mysolution

Dirk Meeuws is bij Mysolution verantwoordelijk voor het recruitmentplatform en data & analytics. Hij denkt strategisch mee met zowel directe werkgevers als recruitmentbureaus. Zo helpt Dirk ze aan de hand van data beter te worden in hun (online) recruitment. Dirk gebruikt zijn technische achtergrond voor de commerciële en strategische uitwerking van initiatieven en diensten van Mysolution.