Bullhorn

Bullhorn

Bullhorn helpt u om de unieke manier waarop u werkt met klanten en kandidaten te optimaliseren en borgen. Op een eenvoudige manier worden alle interacties met uw relaties automatisch vast gelegd. Deze informatie geeft u op ieder moment, locatie en apparaat inzicht in de huidige status van uw relatie. Al deze informatie gebruikt Bullhorn proactief om direct mogelijkheden voor new business te signaleren en u in staat te stellen om hierop te acteren.

www.bullhorn.com


Breakout: 50% van de kandidaten stapt uit het recruitmentproces omdat het te lang duurt

3 op de 5 kandidaten werkt het liefst met een recruiter vanwege de persoonlijke aandacht, maar 50% haakt af omdat het proces te lang duurt.

Wij zien dat veel recruitment organisaties deze behoefte herkennen en op zoek zijn naar oplossingen die handmatige taken automatiseren, maar toch het wervingsproces persoonlijk houden. In deze inspiratiesessie staan wij samen met HRlinkIT stil bij dit vraagstuk en delen wij onze visie over hoe je die 50% kandidaten in de recruitment cycle kunt houden, wat best practices zijn en hoe je jouw tech-stack kunt inzetten om het proces optimaal in te richten.

Spreker: Mark Benschop – Senior Account Executive EMEA

Mark is Senior Account Executive EMEA bij Bullhorn en heeft de grotere klanten en prospects van Europa in zijn portfolio. Hij werkt meer dan 6 jaar in de recruitment software business en daarvoor heeft hij ruim 5 jaar gewerkt in de arbeidsbemiddeling. Deze kennis en ervaring zet hij in om als een goede sparringpartner te functioneren als het gaat om het optimaliseren van recruitment processen en het inzetten van de juiste technologie. Hij helpt dagelijks bestaande en nieuwe klanten hun processen efficiënter en effectiever te maken.

Spreker: Dries Vrijders, Business Solution Architect HRlinkIT

Dries Vrijders is business solution architect bij HRlinkIT. Met zijn kennis en ervaring binnen technologie en de arbeidsmarkt helpt hij het wervingsproces van bureaus digitaliseren en optimaliseren.

 

 

Spreker Talkshow: Laura Vontsteen, Account Specialist Enterprise | Bullhorn

Binnen haar rol als Account Specialist Enterprise bij Bullhorn is Laura verantwoordelijk voor de grotere bestaande Europese klanten van Bullhorn. Voordat zij bij Bullhorn begon heeft Laura eigenlijk alles gezien rondom systemen die iets te maken hebben met personeel. Van recruiter tot implementatie consultant, ze heeft binnen veel verschillende functies eigenlijk altijd te maken gehad met de wereld van HR en recruitment. Met haar kennis en ervaring weet zij als geen ander recruitment organisaties te adviseren over digitalisering en de optimale inzet van recruitment technologie.