Bullhorn

Bullhorn

Bullhorn helpt u om de unieke manier waarop u werkt met klanten en kandidaten te optimaliseren en borgen. Op een eenvoudige manier worden alle interacties met uw relaties automatisch vast gelegd. Deze informatie geeft u op ieder moment, locatie en apparaat inzicht in de huidige status van uw relatie. Al deze informatie gebruikt Bullhorn proactief om direct mogelijkheden voor new business te signaleren en u in staat te stellen om hierop te acteren.

www.bullhorn.com


Breakout: Recruitment automation concrete praktijkvoorbeelden

In het dynamische recruitment landschap kan het een uitdaging zijn om kandidaten
en klanten te vinden en binden aan je organisatie. In deze sessie kijken we hoe
recruitment automation kan helpen bij dit vraagstuk en leer je van use cases uit de
praktijk. Twee Bullhorn klanten delen hun ervaringen en resultaten.

Spreker: Marco Boomsma, Regional Sales Director – EU | Bullhorn

Als regional sales director EU is Marco commercieel verantwoordelijk voor de klanten van Bullhorn in deze regio. ZIjn doel is om de voetprint van Bullhorn in de regio uit te breiden vanuit een uitstekende relatie met de klantenbase. Met zijn ervaring bij A leveranciers is hij in staat klanten en collega’s op de juiste wijze te ondersteunen bij het behalen van doelen en omgaan met uitdagingen.

Spreker: Luc van der Voorn, Senior solution consultant & automation expert | Bullhorn

Als Solution Consultant laat Luc dagelijks zien hoe organisaties de producten van Bullhorn kunnen inzetten om hun doelstellingen te behalen. Met zijn ervaring in recruitment en marketing, en zijn passie voor technologie is hij een interessante gesprekspartner voor zowel start-ups als de grote 7 binnen Europa. Hij deelt graag zijn visie op best practices binnen de recruitment en arbeidsbemiddeling.