Jobdigger

Jobdigger verzamelt big data en zet deze om naar begrijpelijke en direct toepasbare arbeidsmarktinformatie. Hiermee maken we de gehele online arbeidsmarkt inzichtelijk en analyseerbaar.

De verzamelde big data bestaat uit vacatures – afkomstig van het gehele Nederlandse web- en vormen de basis voor veelvuldige markt- en bedrijfsanalyses die de gebruiker zelf kan genereren. Jobdigger wordt onder andere gebruikt door sales intercedenten die hun sales willen boosten, door recruiters die hun recruitment willen optimaliseren en door loopbaanprofessionals die hun kandidaten op een efficiënte en duurzame manier begeleiden naar passend werk.

Ten slotte, het gebruikersvriendelijk dashboard kan standalone worden gebruikt of worden geïntegreerd in elk ATS-systeem.

jobdigger.nl

Demo’s

Tijdens Demo_Day 2019 kun je onderstaande demo’s bekijken bij de Demo Desk van Jobdigger:

Boost je sales d.m.v. arbeidsmarktdata

In deze demo laten we je zien hoe je als sales intercedent je sales kunt boosten d.m.v. arbeidsmarktdata. Het afstruinen van het internet op zoek naar leads is verleden tijd. In een paar klikken vind en verzamel je de meest interessante leads, kom je alles te weten over je potentiële opdrachtgevers en breng je de arbeidsmarkt binnen jouw regio of sector in kaart. Door te laten zien dat je kennis hebt van het bedrijf en de markt, onderscheid je je van je concurrenten en vergroot je de kans dat je de potentiële opdrachtgever over de streep trekt.

Middels een externe koppeling of een integratie, voorziet Jobdigger je ATS-systeem van alle vacatures en arbeidsmarktinformatie. Zo hoef je niet (meer) te switchen tussen meerdere systemen, ontvangen sales intercedenten direct hun leads en kunnen recruiters eenvoudig de match maken tussen vacatures en hun kandidaten.

Kom langs bij onze stand. Samen bespreken we wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie en laten we je zien op welke manier je Jobdigger het beste kunt inzetten.

Vind en verleid de juiste kandidaat

In de huidige krappe arbeidsmarkt is het vinden van de juiste kandidaat en van schaars talent een hele uitdaging. Maak het jezelf makkelijk door onze doelgroepanalyses uit het DoelgroepenDashboard in te zetten. Je zult zien dat je sneller en op een efficiëntere manier resultaten zult behalen.

In een paar klikken geeft het DoelgroepenDashboard je:
– Inzicht in de wervingshaalbaarheid. Hoeveel procent van je doelgroep is actief en/of latent op zoek? Hoe schaars is dit talent en hoe vaak wordt deze benaderd?

Spreker