Jobdigger

Jobdigger verzamelt big data voor arbeidsmarktprofessionals en maakt de gehele online arbeidsmarkt direct inzichtelijk en analyseerbaar. We verzamelen vacatures van het gehele Nederlandse web: inclusief jobboards, social media en corporate websites. Alle vacatures worden door ons ontdubbeld en verrijkt met gegevens uit andere bronnen.

Samen met Intelligence Group hebben we het DoelgroepenDashboard ontwikkeld. Door onze data over de vraagkant van de arbeidsmarkt te combineren met de data van IG over de aanbodkant, geven we je real-time inzicht in het arbeidsmarktgedrag van je doelgroep. Bijvoorbeeld, is je doelgroep actief of latent, hoe kun je je kandidaat bereiken en bewegen? Dankzij het DoelgroepenDashboard ben jij, per doelgroep, op de hoogte van wat er op de arbeidsmarkt speelt waardoor je slimmer kunt werven en een professionelere indruk maakt.

Kom een praatje maken bij onze stand en ontvang één gratis voorbeeldrapportage van een doelgroep naar keuze!

jobdigger.nl

Demo’s

Tijdens Demo_Day 2018 kun je onderstaande demo’s bekijken bij de Demo Desk van Jobdigger:

Slimmer werven met DoelgroepenDashboard

Het DoelgroepenDashboard geeft jou als recruiter real-time inzicht in het arbeidsmarktgedrag van je doelgroep. Hoe is je doelgroep bijvoorbeeld opgebouwd, hoe kun je deze bereiken en laten bewegen? Door hier je wervingsstrategie op aan te passen kun je gerichter en succesvoller werven. Het dashboard biedt je tevens de mogelijkheid om je concurrenten te monitoren; zo ben je ze altijd een stapje voor. Ook kun je het dashboard inzetten om je marketing en communicatie te optimaliseren. Download arbeidsmarktrapportages van je doelgroep en gebruik deze rapportages om het verwachtingsmanagement naar interne/externe opdrachtgevers te definiëren en te onderbouwen. Of verleid nieuwe leads door je te profileren als een volwaardige gesprekspartner die de markt volledig kent. Kortom, het DoelgroepenDashboard draagt bij aan de professionalisering van recruiters en organisaties en dat zullen we in deze demo laten zien.

Jobdigger Leadgeneratie

Jobdigger Leadgeneratie biedt recruiters dagelijks 12 à 13.000 nieuwe vacatures en maakt de arbeidsmarkt direct inzichtelijk en analyseerbaar. Zo genereer je bijvoorbeeld leadlijsten, identificeer je direct moeilijk vervulbare vacatures en maak je in een paar klikken marktanalyses in de vorm van rapportages. Bovendien monitor je eenvoudig je klanten en concurrenten en blijf je op de hoogte van hun activiteiten door onze bedrijfsanalyses. In de demo Jobdigger Leadgeneratie laten we je live zien hoe je de omgeving gebruikt en hoe jij het kunt inzetten.