Indeed

IndeedOp Indeed vinden meer mensen een baan dan waar dan ook. Indeed is de nummer 1 vacaturesite ter wereld en stelt werkzoekenden in staat om miljoenen vacatures te doorzoeken via internet of een mobiele toepassing in meer dan 60 landen. Ruim 200 miljoen mensen zoeken maandelijks naar vacatures, plaatsen hun cv en onderzoeken werkgevers op Indeed en voor duizenden werkgevers is Indeed de belangrijkste externe bron voor het vinden van nieuwe werknemers.

Maak persoonlijk kennis met Indeed tijdens de Recruitment Tech Demo Day en ontdek hoe je met Indeed de juiste nieuwe medewerkers vindt. Wij laten je bijvoorbeeld graag zien hoe je vacatures plaatst op Indeed en hier sneller meer kandidaten naar toe trekt. Maar tonen ook graag hoe je met Indeed CV gericht zoekt op de specifieke vaardigheden en expertise die jouw organisatie nodig heeft, hoe je vacatures toegankelijk maakt voor kandidaten die zoeken op mobiele apparaten en je met Indeed uw employer brand versterkt.

indeed.nl 

Demo’s

Tijdens Demo_Day 2018 kun je onderstaande demo’s bekijken bij de Demo Desk van Indeed:

Vacatures plaatsen op Indeed

Ontdek in deze demo hoe u uw vacatures op Indeed plaatst om effectief talent aan te trekken via zowel mobiel als desktop.

Indeed CV

Ontdek in deze demo hoe u kandidaten vindt per branche en/of locatie met Indeed CV. Filter uw zoekopdracht op opleiding, titel, vaardigheden en meer en begin een gesprek met uw volgende nieuwe medewerker.

Indeed bedrijfspagina’s

Met behulp van de meer dan 18 miljoen reviews van werkgevers op de Indeed bedrijfspagina’s krijgen werkzoekenden inzicht in de bedrijfscultuur bij potentiële werkgevers. Begin met een goede indruk en ontdek hoe u uw gratis Bedrijfspagina op Indeed kunt inzetten voor Employer Branding.