Indeed

IndeedMeer mensen vinden banen op Indeed dan waar dan ook. Indeed is de nummer 1-vacaturesite ter wereld en helpt werkzoekenden in meer dan zestig landen en in 28 talen bij het vinden van miljoenen vacatures via de (mobiele) website of de Indeed-app. Maandelijks bezoeken meer dan 250 miljoen mensen Indeed voor het zoeken naar vacatures, het plaatsen van hun cv en het onderzoeken van bedrijven (bronnen: SilkRoad & iCIMS).

Maak persoonlijk kennis met Indeed tijdens de Recruitment Tech Demo Day en ontdek hoe je met Indeed de juiste nieuwe medewerkers vindt. Wij laten je bijvoorbeeld graag zien hoe je vacatures plaatst op Indeed en hier sneller meer kandidaten naar toe trekt. Maar tonen ook graag hoe je met Indeed CV gericht zoekt op de specifieke vaardigheden en expertise die jouw organisatie nodig heeft, hoe je vacatures toegankelijk maakt voor kandidaten die zoeken op mobiele apparaten en je met Indeed je employer brand versterkt.

indeed.nl 

Demo’s

Tijdens Demo_Day 2019 kun je onderstaande demo’s bekijken bij de Demo spot van Indeed:

Vacatures plaatsen op Indeed

Ontdek in deze demo hoe u uw vacatures op Indeed plaatst om effectief talent aan te trekken via zowel mobiel als desktop.

Indeed CV

Ontdek in deze demo hoe u kandidaten vindt per branche en/of locatie met Indeed CV. Filter uw zoekopdracht op opleiding, titel, vaardigheden en meer en begin een gesprek met uw volgende nieuwe medewerker.

Indeed bedrijfspagina’s

Met behulp van de meer dan 18 miljoen reviews van werkgevers op de Indeed bedrijfspagina’s krijgen werkzoekenden inzicht in de bedrijfscultuur bij potentiële werkgevers. Begin met een goede indruk en ontdek hoe u uw gratis Bedrijfspagina op Indeed kunt inzetten voor Employer Branding.

Spreker