Demo_Day Partner: 8vance

8vance

PROFIEL

8vance biedt een AI-infrastructuur die vraag en aanbod op de arbeidsmarkt optimaal matcht. Recruiters en hiring-managers koppelen talentbronnen en identificeren direct de objectief beste kandidaten op basis van vaardigheden, ambitie en ervaring. Dit helpt organisaties een gericht talentecosysteem voor groei te bouwen. Kandidaten zien welke vacatures matchen met hun soft- en hard skills, verfijnd door AI getraind op 85 miljoen profielen en 35 miljoen vacatures. 8vance optimaliseert de inzetbaarheid en trainbaarheid van talent op basis van overdraagbare vaardigheden.
8vance
Je vindt ons op Demo_Day in: Gang A
Fases in het recruitmentproces:
Werving, Selectie, Aanname
Technologiecategorieën:
Matching & cv parsing, Recruitmentsystemen, Talentpooling

TE ZIEN OP ONZE DEMO SPOT

Ontdek hoe AI de arbeidsmarkt transformeert bij onze stand! Ervaar de kracht van een AI-gedreven matchingsinfrastructuur voor jouw vacatures en kandidaten. Krijg een demo van onze innovatieve oplossingen waarmee jij jouw toekomstbestendige talentecosysteem kunt bouwen. Ontmoet experts, stel vragen en zie hoe AI skills-based cross-sector matches maakt.
Verrijk jouw ATS met data
Categorie: Recruitmentsystemen
Leer de slimme functionaliteiten van ons AI-gedreven en skills-based Applicant Tracking System kennen om profielen en vacatures te verrijken met relevante data. We geven een demo van ons ATS en het gekoppelde matchingplatform; en nemen je mee in de redenen waarom bedrijven als UWV en Alliander kiezen voor onze oplossing om talentenpools te beheren.

Spreker

Naam: 8vance

8vance

E-mail update van Recruitmenttech.nl

Ik ga akkoord dat Recruitmenttech.nl mij wekelijks op de hoogte houdt via de e-mail update. Ik kan me op ieder moment weer afmelden.