Home  ›  Agenda  ›  Activeer je kandidatenpool met slimme marketing: Via engagement naar conversie

Activeer je kandidatenpool met slimme marketing: Via engagement naar conversie

Op donderdag 15 februari om 11:00 uur nodigen we je uit om deel te nemen aan deze diepgaande verkenning van Recruitment Marketing Automation (RMA), tijdens de masterclass van RecruitMarketing X Mysolution. Deze masterclass belicht de toekomst van succesvolle werving en biedt inzicht in hoe RMA jouw wervingsstrategie aanzienlijk kan versterken.

Tijdens deze sessie zullen ze de volgende aspecten van RMA behandelen:

* Het opbouwen en segmenteren van doelgroepen.
* Het bepalen en automatiseren van workflows.
* Het gebruik van e-mailmarketing voor nurturing.
* Het creëren van boeiende content om potentiële kandidaten aan te trekken.

Deze masterclass is speciaal ontworpen voor HR-professionals, recruiters, recruitment marketeers en iedereen die betrokken is bij het werven van talent. Naast theoretische concepten delen ze ook praktische voorbeelden, waaronder een klantcase die illustreert hoe succesvolle strategieën in de praktijk kunnen worden toegepast.

Bij RecruitMarketing geloven ze sterk in de kracht van slimme marketing om de juiste kandidaten aan te trekken en te converteren naar waardevolle aanwinsten voor jouw organisatie. De missie van RecruitMarketing is om recruitmentprocessen te versterken met geavanceerde marketingtechnologieën en strategieën, en met deze masterclass helpen ze je daar graag bij!

We nodigen je uit om je in te schrijven voor deze exclusieve masterclass en je te laten leiden door de toekomst van recruitment! Mis deze kans niet om waardevolle inzichten te verwerven en direct inzicht te krijgen in de implementatie van effectieve strategieën in jouw wervingsproces.

Schrijf je nu in en ontdek hoe de masterclass van RecruitMarketing X Mysolution jullie wervingsstrategie aanzienlijk kan versterken!
15 februari 2024
van 11:00 uur
tot 12:00 uur
Webinar
Online

MEEST GELEZEN AFGELOPEN 30 DAGEN

Spreker