Demo_Day 2021-spreker Samy Ben Said (TechWolf): “Laat AI-technologie het zware werk doen”

TechWolf biedt recruiters van USG People een nieuwe manier om kandidaten en vacatures te koppelen met behulp van AI. Samy Ben Said, Sales Representative bij TechWolf, gaat hier dieper op in in zijn breakout-sessie tijdens Demo_Day 2021.

Wat doet TechWolf precies?

“TechWolf gebruikt Artificial Intelligence om op basis van vaardigheden aan matchmaking te doen. En dit op grote schaal. Zo helpen we Staffing & Employment agencies om heel data-gedreven, kandidaatgericht en snel mensen met de juiste jobopportuniteiten te matchen.”

Je gaat tijdens de demo talk op Demo_Day vertellen hoe jullie matching technologie er in de praktijk uitziet. Kan je alvast een tipje van de sluier oplichten?

“We merken dat recruiters vaak focussen op de kandidaten waarmee ze het laatst contact hadden. Hierdoor zijn er vaak veel sterke ‘slapende’ kandidaten in de database. Onze technologie brengt de sterke kandidaten in kaart zodat de recruiter zich kan focussen op de eenvoudig plaatsbare kandidaten. We hebben hiervan al een zeer leuke user case lopen bij USG People (RGF Staffing).”

Waarom mogen bezoekers jouw demo talk niet missen?

“Aangezien TechWolf als bedrijf en als product heel research gedreven is, gaan we een heel innovatief en state-of-the-art matching systeem uit de doeken doen. Dus wie geïnteresseerd en klaar is voor het recruitment van de toekomst, kan hier veel uit leren!”

Wat is het grootste voordeel aan het gebruik van candidate-centric en data-driven matchmaking artificial intelligence binnen recruitment?

“Artificial Intelligence laat toe om heel veel data in heel korte tijd te lezen en te begrijpen. Daardoor kan je heel snel en schaalbaar duizenden kandidaten en vacatures gaan interpreteren en vergelijken. Goede Artificial Intelligence kan dit op een faire en unbiased manier. Laat technologie het zware werk doen en geef recruiters de tijd om het menselijke aspect van hun werk te perfectioneren.”

Meld je gratis aan en ontvang de gratis Tech Box (op=op)

Op dinsdag 8 en donderdag 10 juni vindt de vijfde editie van Demo_Day plaats. Twee middagsessies om je via interviews, breakouts, netwerktafels en speeddates te oriënteren op de nieuwste tooling. Meld je nu gratis aan voor Demo_Day 2021. Wanneer je je op tijd aanmeldt, ontvang je voorafgaand aan het event de Tech Box (op=op), met daarin onder meer het event magazine, de Recruitment Tech Survey 2021, de Recruitment Tech Landscape 2021 (editie 2), versnaperingen én goodies van Demo_Day-partners en Recruitment Tech. Je aanmelding telt voor beide middagen. Het programma is hier te vinden en wordt dagelijks geüpdate.

Meer informatie & gratis aanmelden voor Demo_Day

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER