Als onderdeel van de aanname en onboarding van nieuwe medewerkers, vindt het screenen van kandidaten plaats oftewel employment screenings. In deze gratis whitepaper lees je hoe employment screening ervoor zorgt dat jouw organisatie de juiste werknemers aanneemt.

Employment screening

Een employment screenings is steeds vaker onderdeel van de onboarding van nieuwe werknemers. Zelfs als organisaties niet officieel screenen, vindt er tijdens het sollicitatieproces wel al onderzoek plaats naar de betreffende kandidaat. Maar omdat deze handelingen niet worden aangemerkt als screening, voldoet dit niet aan de actuele wet- en regelgeving. Door een screeningsbeleid op te nemen in je recruitmentproces, voldoe je niet alleen aan de wet- en regelgeving maar voorkom je ook onnodige risico’s. Mensen bepalen het succes van jouw organisatie.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER