Kijk de demo talk van Social Seeder terug: Hoe start je met jouw employee advocacy programma?

Heb je Demo_Day Online 2020 gemist? Geen zorgen! Recruitment Tech licht dagelijks een demo talk uit, welke je gratis en op je gemak terug kan kijken. Vandaag is het de beurt aan Social Seeder.

Hoe start je met jouw employee advocacy programma?

Elk bedrijf wil trotse medewerkers die zich gedragen als ambassadeurs. Daarom zetten steeds meer bedrijven in op employee advocacy. – Maar wat is het precies? – Hoe begin je hieraan? – En hoe start je zo’n programma? Tijdens deze demo geven we antwoorden op bovenstaande vragen. Meer nog, we delen onze bewezen methodiek die we al bij 250 bedrijven succesvol hebben geïmplementeerd. Na de demo kan je zelf aan de slag met het opzetten van jouw employee advocacy programma.

De demo terugkijken

De demo talk is gratis terug te kijken als je je naam en zakelijk mailadres invult in onderstaand formulier. Deze gegevens worden gedeeld met de betreffende partner. Via het door jou opgegeven mailadres ontvang je de link naar de demo talk.

De demo van Social Seeder terugkijken? Schrijf je hieronder in:

Meer demo’s?

Bekijk ook deze demo’s terug:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER