Webinar 24 juni: Hoe selecteer je de beste recruitment software voor jouw bureau?

Als we een ding van de coronacrisis hebben geleerd, dan is het wel dat we ons heel snel kunnen aanpassen. In het webinar ‘Het nieuwe normaal is digitaal‘ van woensdag 1 juli staan Walter Hueber en Ellen van Hennekeler stil bij de kracht van digitaal.

Kracht van digitaal

Denken én doen zijn simultaan in een acute stroomversnelling gekomen. In veel opzichten is dat boven verwachting goed gegaan en ‘online en virtueel’ blijken blijvertjes te zijn. Zaak dus om recruitment van ‘ad hoc online schakelen’ structureel naar een naadloos aansluitend, digitaal én tegelijkertijd persoonlijk en veilig traject te tillen.

Hireserve, Cammio en eelloo hebben de handen ineen geslagen. Walter Hueber (Cammio) en Ellen van Hennekeler (eelloo) vertellen je tijdens dit webinar alles over:

  • De kracht van digitaal
  • De kracht van storytelling
  • De kracht van video
  • De kracht van logische processen
  • De kracht van authenticiteit

Schrijf je hier in voor het gratis webinar!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER