Kijk de demo talk van Elium terug: Allow your teams to work smarter

Heb je Demo_Day Online 2020 gemist? Geen zorgen! Recruitment Tech licht dagelijks een demo talk uit, welke je gratis en op je gemak terug kan kijken. Vandaag is het de beurt aan Elium, met een Engelstalige demo.

Allow your teams to work smarter

The number of communication tools has never been so high. Elium helps you collecting bits and pieces of information spread out across emails and instant messaging platforms in a single place. Create new documents, recycle old ones and keep information relevant. Simplify onboarding and knowledge transfer across your company by empowering your colleague through transparent communication.Allow your teams to work smarter thanks to a quick access to relevant content from the office or remote.

De demo terugkijken

De tech talk is gratis terug te kijken als je je naam en zakelijk mailadres invult in onderstaand formulier. Deze gegevens worden gedeeld met de betreffende partner. Via het door jou opgegeven mailadres ontvang je de link naar de tech talk.

De demo van Elium terugkijken? Schrijf je hieronder in:

Meer demo’s?

Kijk ook deze demo’s terug:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER