Het recruitmentproces zo ‘soepel’ mogelijk laten verlopen, dat is het doel van het recruitmentsysteem van Visume. Tijdens UNLEASH Paris vertelde Arushi Sud, Director of Business Development, meer over de Amerikaanse organisatie.

Recruitmentsysteem

Het ATS van Visume verbetert de traditionele recruitmentprocessen, zo stelt de uit New York afkomstige organisatie. Met de hulp van Visume krijgen recruiters meer kennis van wat een individu te bieden heeft. Visume’s recruitmentsysteem stelt de werkgever in staat om de kandidaat te analyseren en zijn of haar communicatievaardigheden, persoonlijkheid en charisma te begrijpen. Dit gebeurt nog vóór het sollicitatiegesprek plaatsvindt.

Slim en snel

“In principe pakken we elk onderdeel van het recruitmentproces aan en automatiseren we alle handmatige processen. Daarom zeggen we: we helpen je om slim en snel te werven”, vertelt Arushi Sud. In de onderstaande video vertelt ze meer over hun recruitmentsysteem en hun roadmap voor 2020.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER