Het recruitmentproces zo ‘soepel’ mogelijk laten verlopen, dat is het doel van het recruitmentsysteem van Visume. Tijdens UNLEASH Paris vertelde Arushi Sud, Director of Business Development, meer over de Amerikaanse organisatie.

Recruitmentsysteem

Het ATS van Visume verbetert de traditionele recruitmentprocessen, zo stelt de uit New York afkomstige organisatie. Met de hulp van Visume krijgen recruiters meer kennis van wat een individu te bieden heeft. Visume’s recruitmentsysteem stelt de werkgever in staat om de kandidaat te analyseren en zijn of haar communicatievaardigheden, persoonlijkheid en charisma te begrijpen. Dit gebeurt nog vóór het sollicitatiegesprek plaatsvindt.

Slim en snel

“In principe pakken we elk onderdeel van het recruitmentproces aan en automatiseren we alle handmatige processen. Daarom zeggen we: we helpen je om slim en snel te werven”, vertelt Arushi Sud. In de onderstaande video vertelt ze meer over hun recruitmentsysteem en hun roadmap voor 2020.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER