Zes vragen aan startup Hireslim:

Welke innovatieve recruitmenttooling zou jij graag aan het werk willen zien tijdens Demo_Day 2020 op 11 juni in Utrecht? Stem tot en met 8 april op jouw favoriete startup en wie weet wint deze één van de drie demo spots tijdens het event. In dit artikel stellen we Hireslim voor aan het recruitmentpubliek.

Hireslim

Hireslim is een innovatief chatgestuurd kandidaat-leveringsplatform. Door middel van videovacatures en geofencing worden voornamelijk lokale passieve leads aangetrokken. Wanneer een lead interesse toont wordt een omnichannel chatgesprek gestart. In dit gesprek wordt de kandidaat zijn interesse bevestigd, vragen beantwoord en wordt de kandidaat gescreened middels kwalificatievragen. Indien positief wordt direct een afspraak ingepland en de kandidaat-informatie gedeeld met de opdrachtgever.

Vind jij dat Hireslim een demo spot tijdens Recruitment Tech Demo_Day 2020 verdient? Breng dan je stem uit en wie weet zie je Hireslim terug als één van de drie winnaars.

Alles over de tool van Hireslim lees je hier.

Stem hier op Hireslim

Kom gratis naar Demo_Day 2020

Op donderdag 11 juni 2020 tonen meer dan 30 leveranciers van recruitmenttechnologie hun oplossingen tijdens Demo_Day 2020. Meld je nu gratis aan! Het event gaat hoe dan ook door, is het niet ‘offline’, dan richten we een online beurs in waarin je je eenvoudig achter je bureau kan laten inspireren door de tech van morgen. Aanmelden doe je hier.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER