Heb je een ambitieuze HR-strategie? Dan heb je volgens Geoffroy de Lestrange, Product Marketing & Communication Director EMEA bij Cornerstone, een platform als Cornerstone nodig. We vroegen hem bij UNLEASH Paris wat de doelstellingen van de organisatie zijn.

Ambitieus

“Cornerstone biedt een zeer solide, robuust en veilig platform. Gebruikers van Cornerstone kunnen middelgrote tot zeer grote organisaties zijn. Zodra je organisatie een ambitieuze HR-strategie heeft, heb je een platform als Cornerstone nodig. Het maakt niet uit of je 500 of 500.000 medewerkers hebt, het gaat erom welke rol talent management speelt in jouw HR-strategie”, zegt Geoffroy de Lestrange. In onderstaande video vertelt hij meer over Cornerstone, wat ze doen en hun roadmap voor 2020.

Over Cornerstone

Cornerstone helpt organisaties bij het werven, ontwikkelen, beheren én betrekken van hun mensen. Cornerstone helpt om personeel het beste uit hun werk te laten halen met de juiste ontwikkeling en ervaring. Cornerstone is een wereldwijd leider op het gebied van human capital management (HCM) met de kerngedachte dat bedrijven floreren wanneer ze hun werknemers helpen hun potentieel te realiseren. Cornerstone biedt oplossingen om organisaties te helpen hun talent strategisch te beheren en voortdurend te ontwikkelen gedurende de gehele cyclus van hun werknemers. Cornerstone heeft wereldwijd 3.645 klanten van alle groottes en meer dan veertig miljoen gebruikers in 187 landen.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER