Dit was Demo_Day 2019 in 25 prachtige sfeerfoto's

Het drukbezochte Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019 van donderdag 6 juni is net achter de rug en dus is het alweer tijd om terug te blikken. Dit was Demo_Day 2019 in 25 fraaie sfeerfoto’s!

Donderdag 6 juni stond in het teken van recruitment- en talent tooling tijdens Demo_Day 2019. Naast de 59 aanwezige Demo-partners waren er ook diverse sessies en tech talks om te bezoeken. De officiële aftermovie zal dinsdag verschijnen.

Foto’s: Judith Snel.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER