De Fabrique in Utrecht is de locatie voor het Recruitment Tech Event

Op donderdag 26 november 2015 vindt de eerste editie plaats van het Recruitment Tech Event. Een nieuw interactief evenement over de recruitmenttechnologie van 2016. In de industriële setting van De Fabrique in Utrecht kunnen werkgevers en bureaus de nieuwste recruitmentinnovaties ontdekken.

Recruitmentproces steeds digitaler

Er zijn volop mogelijkheden om het recruitmentproces te automatiseren en digitaliseren. Van recruitmentsysteem en recruitmentsite tot video recruitment en vendor management systeem. En continu komen er nieuwe mogelijkheden en aanbieders bij. Hoe weet je nu als werkgever, w&s-, uitzend- of detacheringsbureau welke mogelijkheden, oplossingen en aanbieders er zijn? En welke aansluiten op jouw organisatie en situatie?

Up-to-date in één middag

Het Recruitment Tech Event 2015 laat gebruikers van recruitmenttechnologie de mogelijkheden en oplossingen van 2016 beleven. Met inspirerende keynotes, verdiepende breakouts en interactieve demo’s. Hireserve, Minescape en HROffice zijn als presenting partners verbonden aan het evenement, dat georganiseerd wordt door Recruitmentsystemen.nl, de vergelijkings- en informatiesite van Martijn Hemminga.

Presenting partners

Het Recruitment Tech Event wordt ondersteund door een drietal presenting partners: Hireserve, Minescape en HROffice. “Ik ben blij dat de eerste editie van het Recruitment Tech Event het vertrouwen heeft van een aantal gerenommeerde technologiebedrijven,” verklaart initiator en organisator Martijn Hemminga van Recruitmentsystemen.nl. “Met de steun van deze drie partijen en hopelijk nog vele die volgen kan het Recruitment Tech Event een vliegende start maken.” Ook de presenting partners kijken uit naar het evenement op 26 november:

“Recruitment software biedt veel meer dan administratieve ondersteuning,” vertelt Leon Buijsman, directeur van Hireserve. “Met het Recruitment Tech Event weet je als werkgever binnen een paar uur hoe je recruitment software kan inzetten voor employer branding, social media recruitment, mobiel solliciteren, matching, online assessments en recruitment analytics. En Hireserve laat dat op 26 november graag zien.”

 

“Recruitment ontwikkelt zich in een hoog tempo op diverse vlakken,” stelt André Polderman, directeur van Minescape. “Als werkgever en recruitmentbureau kun je deze ontwikkelingen in je voordeel gebruiken om een concurrentievoorsprong te krijgen én houden. Hoe? Door te innoveren! Laat je in één middag bijpraten over innovaties in recruitment tijdens het Recruitment Tech Event.”

 

“Het recruitmentsysteem van morgen is gemakkelijk te koppelen met alle relevante recruitment tools en is in staat om ​adequaat op ​toekomstige wervingsbehoeften ​in te spelen,” verklaart Hans van Rijnswoud van HROffice de deelname aan het Recruitment Tech Event. “Op 26 november laten we graag zien wat HROffice voor werkgevers kan betekenen.”

Maak kans op vrijkaarten

Op de hoogte blijven van het Recruitment Tech Event? Schrijf je gratis in voor de maandelijkse update e-mail en maak iedere maand kans op vrijkaarten. Je kunt je op ieder moment weer uitschrijven en jouw gegevens worden alleen voor Recruitment Tech gebruikt.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN