Leveranciers

In de Recruitment Tech Guide vind je alle leveranciers op het gebied van recruitmenttechnologie met een kantoor in Nederland of België. Van recruitmentsystemen tot videoselectie. Van recruitmentsite tot social media tooling.

Ubeeo

  1. Home
  2. »
  3. Recruitmentsystemen
  4. »
  5. Ubeeo
Profiel

Ons recruitmentsysteem helpt je efficiënter en effectiever werven. Een gebruiksvriendelijk backoffice, slimme matchingtools, goed vindbare vacatures, je communiceert zo direct mogelijk met beoogde doelgroep(en) en verstevigt het werkgeversmerk. Een positieve ervaring voor recruiters, managers EN sollicitanten. We bieden alles voor een optimale wervingsaanpak.

Alles onder één dak om optimaal te kunnen werven.

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van e-recruitment en onze brede expertise in techniek, interaction design en ontwerp ontwikkelen wij mooie, vooruitstrevende en betrouwbare wervingsoplossingen. Vacatures zijn goed vindbaar, je communiceert zo direct mogelijk met beoogde doelgroep(en) en je verstevigt het werkgeversmerk. We besteden veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid van het systeem, zodat het werken met onze recruitment software voor recruiters, managers en sollicitanten een positieve ervaring is!  Samen met de klant zoeken we de oplossingen die het beste bij het bedrijf en bij de doelgroep passen.

Categorieën:
Contactgegevens
Adres:
Maaskade 119, Rotterdam, Nederland
+31 10 820 29 10
LinkedIn:
1FansLike
23VolgersVolg
476VolgersVolg
853VolgersVolg
143AbonneesAbonneer
- advertentie -