Orange Peak Company

Orange Peak Company

PROFIEL

Meer uit uw data halen? Met schaalbaar maatwerk de informatiebehoefte invullen op elk organisatieniveau.

De waarde uit uw data halen?
Met schaalbaar maatwerk kan Orange Peak Company de informatiebehoefte invullen op elk organisatieniveau. Wij ontwikkelen management-informatie-systemen die aansluiten bij uw informatiebehoefte. Geen standaardrapportages die voor iedereen gelijk zijn. Uw behoefte is anders dan die van andere organisaties, zelfs binnen de eigen organisatie is deze anders. Onze werkwijze en processen zijn hierop gebouwd.
U maakt gebruik van onze schaalbare processen en bestaande koppelingen die de data verwerken en van onze ervaring in de branche waarmee we samen met u onze dashboards opbouwen. We vervangen nagenoeg alle handmatige (tijdrovende en foutgevoelige) databewerkingen en rapportages in uw organisatie. Onze standaardisatie verhoogt direct de kwaliteit. We realiseren binnen een aantal weken het nieuwe fundament van de organisatie brede reporting.

https://

FACTS

Opgericht in: 2009
Oprichtingsland: Nederland
Aantal medewerkers in Benelux: 11 – 25
Klanttype(n): Corporate, Detacheringsbureau, WS-bureau, Uitzendbureau

CONTACTGEGEVENS

KLANTBEOORDELING

Deze leverancier heeft nog geen of onvoldoende beoordelingen in de Recruitment Tech Survey.

Klantbeoordelingen zijn gebaseerd op de ongewogen score in de jaarlijkse Recruitment Tech Survey. Deze scores zijn gegeven door gebruikers van recruitmenttooling. Alleen bij minimaal 5 beoordelingen wordt deze gepubliceerd.

VERGELIJKBARE LEVERANCIERS

Spreker