Bullhorn

Bullhorn

PROFIEL

Bullhorn is de grootste provider van software voor bedrijven in de arbeidsbemiddeling ter wereld.

Bullhorn levert cloudgebaseerde software om de volledige recruitment life cycle te ondersteunen. Recruitment organisaties van klein tot groot vertrouwen op Bullhorn om talent te vinden en plaatsen, en een geweldige ervaring te leveren aan kandidaten en klanten waarmee zij dagelijks in contact zijn.

Software voor werving & selectiebureaus

Vind het beste talent, realiseer meer plaatsingen en beheer het hele recruitment- en kandidaat proces vanuit één eenvoudig te gebruiken interface. Vergroot het aantal vacatures en vervul deze sneller. Onboard en beheer kandidaten in een naadloos proces. Schaal je activiteiten op om met klanten mee te groeien.

Bullhorn voor uitzend- en detacheringsbureaus

Met het toenemende aantal vacatures en een aanhoudend tekort aan talent bij commerciële recruitment organisaties, is het noodzakelijk dat bureaus snel en efficiënt kunnen werken. Veel organisaties werken echter met verouderde systemen met een minimale adoptie van de technologie. Dit staat efficiëntie in de weg. Om te kunnen overleven, laat staan groeien in een concurrerende markt, kunnen commerciële recruitment organisaties geen tijd verspillen aan slecht samenwerkende en niet-productieve teams.

Bullhorn innoveert al meer dan 20 jaar voor de recruitmentsector

Innovatie zit in ons DNA. Wij investeren jaarlijks meer dan 30 miljoen in R&D en ons open ecosysteem met recruitment technologie partners zorgt ervoor dat jouw oplossing aansluit bij de behoeften van de organisatie. Ons Nederlandse team met meer dan 80 professionals actief in het kantoor in Rotterdam werkt dagelijks aan het realiseren van groei voor recruitment organisaties. Kom gerust eens langs voor een kopje koffie!

FACTS

Opgericht in: 1999
Oprichtingsland: Verenigde Staten
Aantal medewerkers in Benelux: 51 – 100
Klanttype(n): Detacheringsbureau, WS-bureau, Uitzendbureau

Recruitment Tech Awards winnaar: 

Best tooling 2016

CONTACTGEGEVENS

KLANTBEOORDELING

Totaal beoordeling
2.9/5
Productkwaliteit
3.4/5
Innovatievermogen
2.8/5
Klantgerichtheid
2.8/5
Prijs-kwaliteitsverhouding
3.2/5
Servicegerichtheid
2.7/5
Pro-actief meedenken
2.5/5
Klantbeoordelingen zijn gebaseerd op de ongewogen score in de jaarlijkse Recruitment Tech Survey. Deze scores zijn gegeven door gebruikers van recruitmenttooling. Alleen bij minimaal 5 beoordelingen wordt deze gepubliceerd.

VERGELIJKBARE LEVERANCIERS

Spreker