Voorwaarden

Voor deelname aan de events van Recruitment Tech, georganiseerd door Nr29 werkt VOF, gelden alleen onderstaande deelnamevoorwaarden. Bij inschrijving ga je hiermee akkoord en vervallen inkoopvoorwaarden van de inschrijver.

1. Jouw gegevens

Voer altijd jouw zakelijk e-mailadres in bij uw aanmelding. Alle correspondentie verloopt via jouw zakelijke e-mailadres. Na inschrijving voor het event houden we je op de hoogte via e-mail en mogelijk via sms (vandaar dat we vragen naar het mobiele nummer bij inschrijven).

2. Tarief

Deelname aan de events van Recruitment Tech is niet kosteloos. Kijk op de aanmeldingspagina naar de actuele prijzen, deze verschillen per event. Nadat wij jouw aanmelding hebben ontvangen, kun je direct betalen via o.a. iDEAL en creditcard of op rekening. Bij betalen op rekening dient het deelnamebedrag binnen 14 dagen en altijd voor aanvang van het event betaald te zijn. Na inschrijving is de digitale factuur te downloaden op de bevestigingspagina van jouw inschrijving. Je kan deze altijd opnieuw downloaden en/of bekijken door opnieuw in te loggen met jouw gegevens.

2a. Betalingsvoorwaarden op rekening

De factuur dient binnen 14 dagen te worden betaald, na 14 dagen verloopt jouw aanmelding. Pas na betaling (en doorgeven breakout-programma) ontvang je voorafgaand aan het event jouw ticket.

2b. Betalingsvoorwaarden iDeal of Creditcard

Nr29 werkt VOF verzorgt de facturatie voor de events van Recruitment Tech. Pas na betaling (en doorgeven breakout-programma) ontvang je voorafgaand aan het event jouw ticket.

2c. Annuleringsvoorwaarden

Wanneer je je betaalt hebt aangemeld voor het event, maken wij als organisator kosten om jouw deelname te verwezenlijken. Wij hanteren daarom de volgende annuleringsvoorwaarden:

Je inschrijving is uitsluitend per e-mail te annuleren. Annuleer je tot vier weken voor aanvang van het event een betaalde aanmelding, dan brengen wij € 45,- (excl. BTW) administratiekosten in rekening. Meld je je binnen vier weken voor aanvang af, dan zijn we genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen.

Deelnemers kunnen bij verhindering altijd een vervanger van de inschrijving gebruik laten maken. Deelnemers kunnen dit zelf doen door op de link in de bevestigingsmail te klikken of door een mail te sturen naar info@recruitmenttech.nl.

3. Registratievoorwaarden

Voor dit event kun je je alleen van tevoren online inschrijven, tot woensdag 1 november 2023 17.00 uur of totdat het event is uitverkocht.

4. e-Ticket

Na inschrijven en betalen, ontvang je uiterlijk een week voorafgaand aan het event jouw e-ticket (in e-mail vorm, dus niet in een bijlage zoals pdf). Neem dit e-ticket uitgeprint of op jouw smartphone op de dag mee voor een snelle deelnemersregistratie. De organisatie behoudt zich het recht om e-tickets te deactiveren wanneer het deelnamebedrag niet tijdig is betaald.

5. Organisatie

De organisatie van Demo_Day is in handen van: Recruitment Tech Network/ Nr29 werkt VOF Laan van Chartroise 136 3552 EZ UTRECHT info@recruitmenttech.nl KvK: 62161504 BTW: NL854694602B01

Spreker