Voorwaarden

Voor deelname aan het Demo_Day, georganiseerd door Nr29 werkt VOF, gelden alleen onderstaande deelnamevoorwaarden.

Bij inschrijving ga je hiermee akkoord en vervallen inkoopvoorwaarden van de inschrijver.

1. Jouw gegevens

Voer altijd jouw zakelijk e-mailadres in bij uw aanmelding. Alle correspondentie verloopt via jouw zakelijke e-mailadres.

Na inschrijving voor het event houden we je op de hoogte via e-mail en mogelijk via sms (vandaar dat we vragen naar het mobiele nummer bij inschrijven).

2. Tarief

Deelname aan Demo_Day is gratis indien je akkoord gaat dat jouw gegevens gedeeld worden met de partners van het evenement. Bij een betaald ticket (€45,- early bird en €65,- regulier tarief_ excl. BTW) worden jouw gegevens niet gedeeld. 

Deelnametarief voor een halve dag is inclusief lunch en drankjes voor het ochtenddeel en een netwerkborrel en drankjes voor in de middag. Nadat wij jouw aanmelding hebben ontvangen, kun je direct betalen via o.a. iDEAL en creditcard of op rekening. Bij betalen op rekening dient het deelnamebedrag binnen 14 dagen en altijd voor aanvang van het event betaald te zijn.

Na inschrijving is de digitale factuur te downloaden op de bevestigingspagina van jouw inschrijving. Je kan deze altijd opnieuw downloaden en/of bekijken door opnieuw in te loggen met jouw gegevens.

2a. Betalingsvoorwaarden op rekening

De factuur dient binnen 14 dagen te worden betaald, na 14 dagen verloopt jouw aanmelding. Pas na betaling (en doorgeven breakout-programma) ontvang je voorafgaand aan het event jouw ticket.

2b. Betalingsvoorwaarden iDeal of Creditcard

Nr29 werkt VOF verzorgt de facturatie voor Demo_Day. Pas na betaling (en doorgeven breakout-programma) ontvang je voorafgaand aan het event jouw ticket.

3. Registratievoorwaarden

Voor dit event kun je je alleen van tevoren online inschrijven, tot maandag 5 juni 2023 17.00 uur of totdat het event is uitverkocht. 

4. e-Ticket

Na inschrijven en betalen, ontvang je uiterlijk een week voorafgaand aan het event jouw e-ticket (in e-mail vorm, dus niet in een bijlage zoals pdf). Neem dit e-ticket uitgeprint of op jouw smartphone op de dag mee voor een snelle deelnemersregistratie. De organisatie behoudt zich het recht om e-tickets te deactiveren wanneer het deelnamebedrag niet tijdig is betaald.

5. Organisatie

De organisatie van Demo_Day is in handen van:

Recruitment Tech Network/ Nr29 werkt VOF
Laan van Chartroise 136
3552 EZ UTRECHT
info@recruitmenttech.nl
KvK: 62161504
BTW: NL854694602B01

Spreker