Byner

Byner biedt Detacheerders, Uitzendorganisaties en Recruitmentbureaus een
vertrouwd platform voor end-to-end talent en customer engagement. Met krachtige
workflows en automations die het werk van lead tot factuur doeltreffend, eenvoudig
en compliant maken.
De App is gebouwd op Salesforce in co-creatie met toonaangevende klanten. Byner
biedt maximale synergie tussen Marketing, Sales, Recruitment, Workforce & Project
Management. Alles volledig geïntegreerd met Finance & Payroll oplossingen.

Resultaat:

  • Inzicht & compliance
  • Efficiëntie & productiviteit
  • Duurzame relaties

www.byner.com


 

Breakout: Staffing Automations & AI Matching. Hoe zorg je dat het écht werkt? 

Automations en AI matching zijn een krachtig wapen voor Staffing in deze schaarse arbeidsmarkt. Voor het snel en doeltreffend werven van grote volumes. Én voor het duurzaam engagen van talent. Van recruitment tot matching. Van plaatsing tot alumni en daarna. 

Maar hoe ziet dat er in de praktijk uit? En hoe krijg je het ECHT werkend? Wat zijn de voorwaarden voor succes? Ontdek het in deze inspirerende sessie.

Spreker: Joram Timmerman, Oprichter/Partner | Byner

Joram Timmerman is mede-oprichter van Byner. Zijn expertise in de Staffing & Recruitment branche en zijn fascinatie voor digitalisering resulteerden in de ontwikkeling van Byner, het #1 end-to-end platform op Salesforce voor talent en customer engagement voor Detacheerders, Uitzend- en Recruitmentbureaus. Daarnaast is Joram managing partner van Salesforce Consulting Partner Talent Peaks.

Spreker: Rob Boersma, Directeur | Jobrock

Rob Boersma is directeur van Jobrock, een toonaangevende, geïntegreerde recruitment marketing toolkit voor agencies om engagement met talent te starten op de plekken waar ze echt zijn. De tool stelt innovatieve recruitmentbureaus in staat om meesters te worden in hun vak door het effectief bereiken en binden van actieve en passieve kandidaten.

 

Spreker: Philip van Leeuwen, Director of Global Partnerships | Textkernel

Philip van Leeuwen is Director of Global Partnerships van Textkernel. Met meer dan 12 jaar ervaring bij Textkernel, heeft Philip een sterk inzicht in welke rol AI-technologie kan spelen in het optimaliseren van recruitment processen. Hij deelt graag zijn gedachten en visie over hoe AI bedrijven kan helpen talent en banen beter en efficiënter te matchen.