Byner

Byner is ontwikkeld voor en door organisaties actief in detachering, consultancy en contractmanagement. Deze nieuwe app optimaliseert hun kernprocessen van lead tot factuur. Byner is gebouwd op het Salesforce platform en slaat een brug tussen marketing, sales, recruitment en delivery aan de ene kant, en backoffice aan de andere kant. Of het nu gaat om klantcontracten, opdrachtbevestigingen, resource planning, tijd- en onkostenregistratie, facturatie of rapportages, met Byner worden zaken first-time-right, efficiënt en compliant geregeld. Hierdoor kunnen bedrijven tijdens de gehele journey waarde toevoegen voor klanten, professionals en leveranciers en duurzame relaties met hen opbouwen.

Byner voor Staffing & Consultancy

Byner is ontwikkeld voor en door organisaties actief in detachering, consultancy en contractmanagement. Deze nieuwe app optimaliseert hun kernprocessen van lead tot factuur.

Byner is gebouwd op het Salesforce platform en slaat een brug tussen marketing, sales, recruitment en delivery aan de ene kant, en backoffice aan de andere kant.
Of het nu gaat om klantcontracten, opdrachtbevestigingen, resource planning, tijd- en onkostenregistratie, facturatie of rapportages, met Byner worden zaken first-time-right, efficiënt en compliant geregeld. Hierdoor kunnen bedrijven tijdens de gehele journey waarde toevoegen voor klanten, professionals en leveranciers en duurzame relaties met hen opbouwen.

Spreker