Voorwaarden

Voorwaarden

Voor deelname aan Recruitment Tech Demo_Day Online op 11 juni 2020, georganiseerd door Nr29 werkt VOF, gelden onderstaande voorwaarden. Bij inschrijving ga je hiermee akkoord en vervallen inkoopvoorwaarden van de inschrijver.

  1. Jouw gegevens

Voer altijd jouw zakelijk e-mailadres in bij jouw aanmelding. Alle correspondentie verloopt via jouw zakelijke e-mailadres. Indien je kiest voor een gratis ticket worden jouw NAW-gegevens gedeeld met de partners. Partners mogen je naar aanleiding van het event eenmaal benaderen. Kies je voor een betaald ticket, dan worden jouw NAW-gegevens niet gedeeld, tenzij je deze zelf tijdens het event afgeeft op een demo spot of tijdens een demo talk.

Na inschrijving voor het event houden we je op de hoogte via e-mail, de maandelijkse e-mail update van Recruitmenttech.nl en optioneel via sms (vandaar dat we vragen naar het mobiele nummer bij inschrijven).

  1. Tarief en betalingsvoorwaarden

Aan deelname aan Recruitment Tech Demo_Day zijn kosten verbonden tenzij je kiest voor een gratis ticket, tenzij je gebruik maakt van de optie om jouw deelname door de partners te laten betalen en je NAW-gegevens te delen. Tot 11 mei betaal je 35 euro. Vanaf 11 mei is het deelnametarief: € 65,- exl. BTW.

Na aanmelding kan je de factuur downloaden bij stap ‘Bevestiging’ en/of door opnieuw in te loggen in jouw registratie. Je kunt direct online betalen via iDEAL, creditcard of op factuur. Indien je op rekening betaalt, dien je binnen 14 dagen te betalen. Meld je je na 28 mei aan dan dient de betaling uiterlijk woensdag 10 juni 2020 plaats te vinden. Pas na betaling ontvang je voorafgaand aan het event jouw ticket. Hanteert jouw organisatie een langere betaaltermijn, schiet dan deelname voor en declareer dit.

Wanneer je niet tot de primaire doelgroep behoort van het event, bijvoorbeeld als (toe)leverancier en/of adviseur van recruitmenttechnologie, betaal je een speciaal, hoger tarief van 145 euro. Wanneer blijkt dat iemand niet tot de primaire doelgroep van het event behoort en zich wel zo heeft aangemeld, stuurt de organisatie een additionele factuur die binnen 14 dagen moet worden voldaan. Meld je je na 28 mei aan dan dient de betaling uiterlijk woensdag 10 juni 2020 plaats te vinden.

  1. Registratievoorwaarden

Voor Recruitment Tech Demo_Day kun je alleen op de dag zelf tickets kopen indien deze beschikbaar zijn. Hiervoor geldt een additionele fee van € 45,- bovenop het geldende deelnametarief.

  1. Annuleringsvoorwaarden

Wanneer je je betaalt hebt aangemeld voor het event, maken wij als organisator kosten om jouw deelname te verwezenlijken. Wij hanteren daarom de volgende annuleringsvoorwaarden:

Je inschrijving is uitsluitend per e-mail te annuleren. Annuleer je tot vier weken voor aanvang van het event een betaalde aanmelding, dan brengen wij € 15,- (excl. BTW) administratiekosten in rekening. Meld je je binnen vier weken voor aanvang af, dan zijn we genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen.

Indien je je gratis voor een event hebt aangemeld en niet op komt dagen of zonder geldige reden afmeldt, dan is de organisatie gerechtigd om alsnog tot 100% van de reguliere deelnamekosten te factureren.

Deelnemers kunnen bij verhindering altijd een vervanger van de inschrijving gebruik laten maken. Deelnemers kunnen dit zelf doen door op de link in de bevestigingsmail te klikken.

  1. e-Ticket

Na betaling ontvang je een voorlopige bevestiging. Enkele weken voorafgaand aan het event ontvang je de uitnodiging om jouw keuze te maken voor programmaonderdelen. Wanneer je dit hebt gedaan ontvang je op de dag van het evenement de link om toegang te krijgen tot de online omgeving.

De organisatie behoudt zich het recht om e-tickets aanmeldingen te deactiveren wanneer het deelnamebedrag niet tijdig is betaald en/of iemand niet tot de doelgroep van het event behoort.

  1. Gebruik gegevens

Heb je aangegeven dat je gebruik maakt van het gratis ticket dan heeft Recruitment Tech het recht om jouw NAW-gegevens te delen met haar partners. Deelnemers met een gratis ticket zijn zichtbaar voor partners wanneer zij een demo talk bezoeken. Bij de aanschaf van een betaald ticket worden jouw NAW-gegevens niet gedeeld met partners, tenzij je deze gegevens zelf verstrekt. Wanneer je het platform gebruikt kun je zelf aangeven of je vindbaar wilt zijn voor anderen wanneer je voor de eerste keer inlogt. Recruitment Tech maakt gebruik van een platform van Engagez waarmee een verwerkersovereenkomst is afgesloten volgens de AVG.

Partners ontvangen de deelnemerslijst voor hun demo talk met alleen deelnemers met een gratis ticket na afloop van hun demo talk (daadwerkelijk aanwezig).

  1. Organisatie

De organisatie van events van Recruitment Tech is in handen van:

Recruitment Tech Media (Nr29 werkt VOF)
Europalaan 500
3526 KS  UTRECHT
info@recruitmenttech.nl
030 – 410 01 05
KvK: 62161504
BTW: NL854694602B01

Spreker