Carerix

Carerix is al meer dan 15 jaar een toonaangevende leverancier van recruitment oplossingen die (corporate) recruiters en intermediairs faciliteren om te komen tot de beste match. Samen met professionele partners levert Carerix geïntegreerde state-of-the-art oplossingen waarmee klanten zich kunnen onderscheiden in de markt. Carerix is daarmee de kern van je recruitment- en detacheringsactiviteiten, met slimme out-of-the-box integraties, waardoor je als recruiter of hiring manager steeds innovatieve oplossingen kunt toevoegen. De markt, kanalen en werving & selectie-instrumenten veranderen namelijk snel en daar kan jij, met een ATS als Carerix, actief op inspelen.

carerix.com

Demo’s

Tijdens Demo_Day 2020 kun je onderstaande demo’s bekijken bij de Demo spot van Carerix:

Carerix Recruitmentsoftware

Tijdens deze demo presenteren we de mogelijkheden van Carerix. Van aanpasbare workflows tot het werken vanuit een kandidaat en vacature.

Carerix Relationship management

Tijdens deze demo laten we je zien hoe Carerix jouw helpt op het juiste moment. Hoe zorg je er voor dat software voor je werkt en je het contact met je opdrachtgever onderhoud op het juiste moment, je evaluaties met je geplaatste kandidaat afspreekt en je op tijd contact hebt bij het aflopen van de AVG-registratie?

Carerix Analytics met Qlik Dashboarding

Carerix & Active Professionals introduceren Carerix Analytics met Qlik Dashboarding. Qlik Dashboarding is een tool waarmee jij alle data overzichtelijk hebt. Door data uit verschillende systemen samen te voegen creëer je een interactief dashboard waarin bedrijfsprestaties inzichtelijk worden. Met Qlik kun je data analyseren en verkennen.

Spreker