Carerix

Gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring, biedt Carerix een modern platform die het gehele proces van Werving & Selectie, Uitzenden en Detachering ondersteunt. Allemaal vanuit één systeem. Met faciliteiten als eenvoudige invoer van kandidaten en cv’s, het automatisch genereren van contracten en het online verwerken van urenregistratie biedt Carerix kansen voor efficiënter, minder foutgevoelig en flexibeler werken.

carerix.com


Demo: Recruitmentsoftware als motor voor al jouw recruitmentactiviteiten

Een goed ATS of recruitmentsysteem is een waardevol middel voor je organisatie en maakt het werk van een recruiter een stuk sneller en effectiever. Aan de hand van actuele thema’s, zoals het sourcen van kandidaten, het automatiseren van werkzaamheden en het integreren met de beste oplossingen voor recruitment in de markt, demonstreert Pieter graag hoe je hiermee aan de slag kunt in Carerix.

Spreker Pieter Kemper, Accountmanager

Na zelf jarenlang met Carerix te hebben gewerkt is Pieter nu het eerste aanspreekpunt voor nieuwe relaties. “We onderscheiden ons door iedere applicatie samen met de klant in te richten en geloven erin dat dit essentieel is voor een langdurige samenwerking. Al onze klanten hebben een eigen inrichting en dat maakt ons uniek.”