Carerix

Carerix

Carerix is een toonaangevende aanbieder van Customer Relationship Management (CRM) en Applicant Tracking System (ATS), speciaal ontwikkeld voor personeelsintermediairs. Met Carerix Recruitment/Staffing Edition introduceert Carerix een geïntegreerde CRM oplossing voor W&S en Detachering, met active sales tools, on-line arbeidsmarktcommunicatie en administratieve ondersteuning. Met faciliteiten als eenvoudige invoer van kandidaten en cv’s, het automatisch genereren van contracten en het on-line verwerken van urenregistratie biedt Carerix kansen voor efficiënter, minder foutgevoelig en flexibeler werken. Het Carerix partner eco systeem speelt hierbij een belangrijke rol op zowel het vlak van productontwikkeling als op het vlak van de Carerix implementatie. Samen met professionele partners levert Carerix geïntegreerde state-of-the-art oplossingen zodat personeelsintermediairs het gehele recruitmentproces kunnen onderbrengen in één systeem.

carerix.com

Demo’s

Tijdens Demo_Day 2018 kun je onderstaande demo’s bekijken bij de Demo Desk van Carerix:

Carerix voor Werving en Selectie

Ontdek hét flexibele recruitmentsysteem voor werving & selectiebureaus. Alle procedures en commerciële activiteiten in één oogopslag inclusief innovatieve partner integraties.

Carerix voor Detacheerders

Zie hoe u kunt werven, selecteren en plaatsen vanuit één systeem; maar ook contracten genereren, urenregistraties verzorgen en het facturatieproces aansturen. Inclusief innovatieve partner integraties.

Carerix voor Werkgevers

Ervaar hoe u uw service richting leidinggevenden en medewerkers kunt verhogen. Biedt een optimale candidate experience en vergroot uw talentpool met professionele recruitment instrumenten.