Zes vragen aan startup Byner:

Welke innovatieve recruitmenttooling zou jij graag aan het werk willen zien tijdens Demo_Day 2020 op 11 juni in Utrecht? Stem tot en met 8 april op jouw favoriete startup en wie weet wint deze één van de drie demo spots tijdens het event. In dit artikel stellen we Byner voor aan het recruitmentpubliek.

Byner

Byner biedt contractmanagement, urenregistratie en facturatie voor organisaties die zich richten op detachering, consultancy en contract management rondom professionals, klanten en leveranciers. Byner is ontwikkeld met klanten en gebouwd op het Salesforce platform en profiteert maximaal van de innovatiekracht, standaard integratiemogelijkheden en performance van dit nr 1 cloudplatform voor crm, marketing, service en overige business apps.

Vind jij dat Byner een demo spot tijdens Recruitment Tech Demo_Day 2020 verdient? Breng dan je stem uit en wie weet zie je Byner terug als één van de drie winnaars.

Alles over de tool van Byner lees je hier.

Stem hier op Byner

Kom gratis naar Demo_Day 2020

Op donderdag 11 juni 2020 tonen meer dan 30 leveranciers van recruitmenttechnologie hun oplossingen tijdens Demo_Day 2020. Meld je nu gratis aan! Het event gaat hoe dan ook door, is het niet ‘offline’, dan richten we een online beurs in waarin je je eenvoudig achter je bureau kan laten inspireren door de tech van morgen. Aanmelden doe je hier.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER