Bekijk hier de frequently asked questions om in te kunnen loggen of hoe de online omgeving werkt voor Demo_Night Recruitmentsystemen voor bureaus.

Aanmelden

Hoe meld ik me aan voor Demo_Night?

Via deze link kun je je gratis aanmelden voor Demo_Night. Na aanmelding ontvang je vanuit ons een mail met hierin de link naar het evenement.

Inloggen

Ik heb nog geen link naar het event ontvangen wanneer ontvang ik deze?

Je ontvangt de link naar het evenement op dinsdagmiddag 31 maart.

Ik heb mij aangemeld terwijl het event al live is maar ik heb nog geen link ontvangen.

Wanneer je je hebt aangemeld om deel te nemen terwijl het evenement al live is maar je nog geen link ontvangen hebt stuur een mail info@recruitmenttech.nl. Wij sturen je zo snel mogelijk de link toe.

Hoe meld ik mij aan bij Hopin?

Klik op de link die je ontvangen hebt per mail vanuit Recruitment Tech.

  1. Klik op ‘Join event’, de blauwe knop rechts in het scherm
  2. Selecteer het gratis ticket en checkout
  3. Je komt nu op het scherm waar je je e-mailadres en wachtwoord in kunt vullen, indien je nog nooit naar een Hopin event bent geweest moet je eerst een account aanmaken. Deze optie is te vinden onder de zwarte button ‘Sign in’.
  4. Maak een profiel aan, vul hierin bijvoorbeeld jouw LinkedIn pagina in zodat andere deelnemers meer over je te weten komen en maak een korte omschrijving waarom je aanwezig bent op het event bijvoorbeeld “Ik ben geïnteresseerd in …”

Stage: presentaties en demo’s

Ik heb een presentatie gemist welke ik graag wilde volgen, kan ik deze nog bekijken?

Ja dit kan, alle presentaties zullen na het event opgestuurd worden.

Ik heb een vraag voor een leverancier van een recruitmentsysteem of voor een spreker, waar kan ik deze stellen?

Na afloop van de presentaties zullen alle leveranciers en sprekers aanwezig zijn om al jouw vragen te beantwoorden in hun booth (te vinden onder expo) of via videochat (te vinden in sessions).

Sessions

Ik wil videochatten met een leverancier, hoe doe ik dit?

Onder sessions, te vinden in het menu aan de linkerkant van de pagina, zijn alle leveranciers en sprekers te vinden. Klik op de desbetreffende spreker/leverancier en klik vervolgens op de blauwe button in het scherm.

Het kan zijn dat je even moet wachten omdat er maximaal 5 mensen tegelijkertijd met een leverancier in gesprek kunnen.

Ik wil in gesprek met een leverancier maar ik kom niet in beeld.

Er kunnen maximaal 5 mensen tegelijkertijd in gesprek met een leverancier via videochat. Zodra er 5 mensen aanwezig zijn kom jij in een wachtrij, hierdoor kan het even duren.

Je kan ook je vraag stellen in de chat van de sessie.

Expo

Ik wil graag direct contact met een leverancier na het event, hoe kan ik mijn e-mailadres achterlaten zonder dat iedereen deze te zien krijgt?

Als je in Expo op de booth van de desbetreffende leverancier zit heb je rechtsonder in beeld een blauwe button met “Ik heb interesse en wil graag in contact komen”. Door op deze link te klikken ontvangt de leverancier een mail met jouw e-mailadres, zij zullen (na afloop van het event) contact met je opnemen.