Indeed

IndeedIndeed helpt mensen over de hele wereld om nieuwe medewerkers of een baan te vinden. Meer dan 250 miljoen mensen per maand zoeken naar vacatures, plaatsen cv’s en doen onderzoek naar bedrijven via Indeed.** Google Analytics, unieke bezoekers, februari 2020

www.indeed.nl 


Breakout: Het nieuwe normaal

Omgaan met verwachtingen van personeel in een veranderende wereld, dat zal één van de uitdagingen van de komende tijd worden. Tijdens zijn sessie toont Arjan de resultaten van nieuw onderzoek van Indeed over de verwachtingen van werkzoekenden en trends op het gebied van werken op afstand. Informatie die je in je eigen talentstrategie kunt opnemen, zodat je klaar bent voor het nieuwe normaal.

Spreker: Arjan Vissers, Sr. Recruitment Evangelist | Indeed

Als Recruitment Evangelist Benelux ondersteunt Arjan werkgevers met het optimaliseren van hun recruitmentproces door inzichten te bieden in online jobsearch en de recruitmentmarkt. Arjan werkt al ruim 5 jaar bij Indeed. In zijn vorige rol was hij verantwoordelijk voor de strategie en executie van Indeed in de Benelux waar Indeed is uitgegroeid tot #1 vacataturewebsite in zowel Nederland als België.