Virtual Sales Recruiter

De Virtual Sales Recruiter is dé oplossing voor elke HR professional om tijd te besparen én extra omzet te genereren met geautomatiseerde matching en leadgeneratie. Zo krijgt elke kandidaat de juiste match aangeboden uit eigen vacatures of uit alle vacatures in de Benelux. Sales wordt pro-actief geïnformeerd over nieuwe marktkansen. De Virtual Sales Recruiter is een initiatief van Jobdigger en theMatchBox en kan gekoppeld worden met elk ATS naar keuze.


Demo: Efficiënt en effectief werven en matchen van kandidaten en klanten met de Virtual Sales Recruiter

Tijdens de live demo van de Virtual Sales Recruiter, ziet u hoe recruiters tot 20 minuten tijdswinst boeken en tot 30% meer omzet genereren. Dit dankzij de unieke koppeling tussen de arbeidsmarktdata van Jobdigger en de next generation matching van theMatchBox. We tonen u de geïntegreerde oplossing binnen het ATS van Carerix. De Virtual Sales Recruiter is in vrijwel elk ander ATS of CRM beschikbaar.

Spreker: Adelbert Smal, Business Development Director EMEA (Jobdigger)

Enthousiaste gedreven, resultaatgerichte en creatieve teamplayer, gericht op verbinding tussen product- en propositie-innovatie, verandermanagement, business development, marketing, sales, bedrijfsvoering en personeel-organisatieontwikkeling. Gericht op continue verbetering en innovatie met behulp van ICT-oplossingen in samenwerking met andere disciplines en partners.

Spreker: Jan Govaerts, Partner (theMatchBox)

Gepassioneerd in het vertalen van software oplossingen in meetbare meerwaarde voor recruiters. Gedreven in het bouwen van lange termijn partnerships met HRtech bedrijven zoals Jobdigger en onze klanten zoals Continu, Jobat, Jellow, Helloflex en Connecting-Expertise, waarbij 1+1 gelijk is aan 3 inzake meerwaarde en gebruiksgemak.