Demo_Day Partner: TalentLead

TalentLead

PROFIEL

TalentLead helpt organisaties om talent aan te trekken, te binden en te boeien door het ondersteunen en implementeren van het innovatieve HRM-platform van Emply.

talentlead 370x165
Je vindt ons op Demo_Day in: Gang F
Fases in het recruitmentproces:
Werving, Selectie, Aanname
Technologiecategorieën:
Onboarding, Recruitmentsites, Recruitmentsystemen

TE ZIEN OP ONZE DEMO SPOT

Emply – ATS voor corporate recruitment
Categorie: Recruitmentsystemen
Het recruitmentproces is de ruggengraat van elke organisatie. Met het ATS Emply Recruitment hebben we het proces eenvoudiger, overzichtelijker en efficiënter gemaakt dan ooit. Stroomlijn het hele proces met volledig geautomatiseerde en aanpasbare workflows, geavanceerde filteropties, beoordelingstools en de mogelijkheid om eenvoudig samen te werken. Werven, screenen en selecteren, volledig AVG-proof.
Emply Onboarding
Categorie: Onboarding
Goede onboarding is de sleutel tot succes. Emply biedt de mogelijkheid om het pre-en onboarding proces volledig te automatiseren en te moderniseren met de module Onboarding. Richt volledig geautomatiseerde workflows in voor pre-hiring, pre-boarding, onboarding, re-integratie en off-boarding en combineer deze met learning en feedback. Stroomlijn elke fase van de ‘employee journey’.
Emply Career
Categorie: Recruitmentsites
Wilt u graag een moderne werkenbij-website, maar heeft u een beperkt budget? Emply Career biedt dé oplossing! Met Emply’s career website editor heeft uw HR-afdeling de tool om zonder de hulp van developers een moderne werken-bij website te ontwikkelen.

Spreker

Naam: TalentLead