Demo_Day Partner: Cruit

Cruit

PROFIEL

Cruit is een referral software waarbij werknemers en communities de #1 source of applicants worden. Met onze app kunnen mensen makkelijk banen delen, alles bijhouden van hun referrals en super gave rewards verdienen. Cruit centraliseert, optimaliseert en vergroot het bereik om het maximale uit referral programs te halen en hiermee de cost-per-hire te verlagen. Ook integreren wij seamless met alle bekende ATS.
370x165 Cruit
Je vindt ons op Demo_Day in: Gang F
Fases in het recruitmentproces:
Opstart, Werving
Technologiecategorieën:
Referral recruitment

TE ZIEN OP ONZE DEMO SPOT

Referral app en HR analytics dashboard
Categorie: Referral recruitment
Bekijk onze referral software bestaande uit 2 onderdelen: de app waarin mensen de banen kunnen delen, referrals kunnen behouden en rewards kunnen verdienen – en het HR analytics dashboard waar het gehele referral programma in beheert kan worden door Talent Acquisition / HR teams.
Unleash the true power of referral programs.
Cruit is een referral software waarbij werknemers en community’s de beste recruiters en ambassadeurs worden. Met onze app kunnen mensen banen delen, alles bijhouden van hun referrals en gave rewards verdienen. Cruit centraliseert, optimaliseert en vergroot referral programma’s van bedrijven, om dit het #1 kanaal van kandidaten te maken. Met alle bekende ATS hebben wij een volledige integratie.

Spreker

Naam: Cruit