Demo_Day Partner: Werf& Tooling en Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie

Werf& Tooling en Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie

PROFIEL

Met de Referral Tool van Werf& Tooling kun je gemakkelijk intern gebruik maken van referral recruitment. Je krijgt een dashboard waarin je informatie over vacatures gemakkelijk kunt delen met collega’s en de referrals worden bijgehouden in een overzichtelijk dashboard. De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie heeft verschillende opleidingen binnen recruitment, mobiliteit, arbeidsmarktcommunicatie en HR. Al meer dan 17 jaar helpen ze professionals en organisaties om impact te hebben met hun arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en mobiliteit.
Logo Demo-Day 2
Je vindt ons op Demo_Day in: Gang E
Fases in het recruitmentproces:
Opstart, Werving, Selectie, Aanname
Technologiecategorieën:
Data & dashboards, Onboarding, Recruitment marketing, Recruitmentsites, Recruitmentsystemen, Referral recruitment, Sourcing & search, Talentpooling, Video recruitment

TE ZIEN OP ONZE DEMO SPOT

Werf& Tooling en de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie delen een stand. Op deze stand kun je een demo krijgen over de Referral tool van Werf& Tooling en is er een winactie van de Academie waarmee je een leuk bedrag kunt winnen om te besteden bij de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Spreker

Naam: Werf& Tooling en Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie