SEMINAR

Wil je niet alleen kennismaken met zo’n 40+ verschillende recruitment tech-leveranciers, maar ook ontdekken hoe je succesvol recruitmentsoftware inzet? Meld je dan aan voor het gloednieuwe Demo_Day seminar. Je hebt dan een hele dag toegang tot Demo_Day én je volgt het inhoudelijke seminarprogramma.

Host Femke Marijne leidt het seminarprogramma in goede banen gedurende de dag. Mees van Velzen (MrWork), Jildert Huitema (ImpactWork), Lisan van Hulten (Talent Project Consultancy), Jan Brooijmans (ATS Connector) en Martijn Hemminga (oprichter Recruitmenttech.nl) delen hun kennis in praktische presentaties met volop ruimte voor vragen. Het programma wordt nog verder aangevuld, dus houd de site in de gaten.

Het seminarprogramma is zo ingedeeld dat je ruim voldoende tijd hebt om de expovloer te bezoeken. En omdat je de hele dag onze gast bent geniet je van zowel de lunch (met live cooking!) en de netwerkborrel (met live muziek!).

Sprekers

Seminarticket (hele dag)

195
155 Early bird t/m 28 mei
  • Toegang ochtend en middag
  • Toegang tot expovloer
  • Toegang tot pitches en demo talks
  • Live cooking lunch en netwerkborrel
  • Gegevens niet gedeeld met partners
  • Stel je eigen goodiebag samen
  • Toegang seminar programma
93% verkocht

Tussen het seminarprogramma door bezoek je de expovloer met: 45+ leveranciers, 1 minuut pitches, 20 minuten demo talks, tech safari’s (rondleidingen) en het podcasttheater met interviews.

09:00
Inloop
09:00
09:30
Opening
Opening door Femke Marijne
09:30
09:35
Boost your recruitment with technology
Oprichter van Recruitmenttech.nl en Demo_Day, Martijn Hemminga, laat zien hoe je technologie optimaal kunt inbedden in jouw recruitment. Of je nu een bureau of corporate bent, het succes van technologie hangt af van factoren als strategie, visie, proces en de mensen. Daarnaast onthult Martijn de 11e editie van de Recruitment Tech Landscape en geeft hij je nog tips om het optimale uit Demo_Day te halen.
09:35
09:50
Benchmark je organisatie en maximaliseer je succes
Tijdens deze interactieve sessie kun jij je benchmarken met collega recruiters. Samen identificeren we de knelpunten, begrijpen we wat het onderliggende probleem is door ons te verdiepen in de job-to-be-done. Daarna bekijken we welke technologie categorie voorhanden is om de kandidaat te bereiken, verleiden en behouden.
09:50
12:50
Van code tot cultuur: succes door menselijke verbinding
Het gezegde 'een goed begin is het halve werk' is hier zeker van toepassing. Het succes van een project wordt in grote mate bepaald door de juiste menselijke dynamiek en betrokkenheid, vooral in de aanvangsfase. Niettemin vormt de menselijke verbinding een rode draad die door het gehele project loopt, en deze stopt dus ook niet tussentijds een keer. Sterker nog, het blijft van cruciaal belang, zelfs na de lancering. Lisan zal 7 praktische tips delen over hoe men het beste kan omgaan met en investeren in de menselijke verbinding binnen Recruitment Technologie projecten.
12:50
13:15
Combineer, analyseer en optimaliseer: een datastrategie die werkt
Het is een veelvoorkomend probleem: gegevens die versnipperd zijn over systemen en tools, waardoor je geen totaalbeeld hebt van de stand van zaken. Waar moet je beginnen en hoe kun je data gaan gebruiken om iedere dag iets slimmer te werken? Ontdek hoe je koppelingen maakt tussen verschillende systemen en tools en dit ook automatiseert. En hoe je de data vervolgens kunt transformeren naar bruikbare inzichten om je doelstellingen te behalen! In deze sessie deelt Jan praktische voorbeelden die direct zijn toe te passen op de werkvloer. Krijg een compleet beeld van hoe jouw bedrijf het doet en waar je kandidaten en klanten nog beter kan helpen in de customer journey. Gebruik data om je recruitmentmarketing te sturen en je sourcing en campagnes te optimaliseren. Zo vind je sneller de beste talenten. Bouw stap voor stap een datagedreven organisatie die slimmere beslissingen neemt. Daarmee ontwikkel je een plan om data op een effectieve manier te verzamelen, analyseren en gebruiken. Deze sessie biedt praktische inzichten en technieken om je organisatie naar een hoger niveau te tillen door middel van geavanceerde data analyse.
13:15
14:45
AI technologie in recruitment
De hype van AI is wel voorbij nadat 1,5 jaar geleden ChatGPT werd gelanceerd. Maar de ontwikkelingen en mogelijkheden volgen elkaar razendsnel op. Wat 'moet' je als recruiter vandaag de dag met AI? Kun je het nog naast je neerleggen, of 'moet' je er toch wel iets mee? Mees van Velzen (MrWork) en Martijn Hemminga (Recruitmenttech.nl) delen onder leiding van host Femke Marijne concrete cijfers, ervaringen en tips & tricks. Tijdens de sessie is er uitgebreid de mogelijkheid om jouw vragen voor te leggen.
14:45

Bekijk hier de foto's van het Demo_Day Seminar in 2023

Programma

09:15 - 09:30 uur
Inloop
Inloop voor seminardeelnemers van Recruitment Tech Demo_Day 2023
09:15 - 09:30 uur
09:30 - 09:35 uur
Opening
Femke Marijne opent als host het seminar.
09:30 - 09:35 uur
09:35 - 09:55 uur
Boost your recruitment with technology
Oprichter van Recruitmenttech.nl en Demo_Day, Martijn Hemminga, laat zien hoe je technologie optimaal kunt laten aansluiten op jouw recruitment. Of je nu een bureau of corporate bent, het succes van technologie hangt af van factoren als strategie, visie, proces en de mensen.

Ook deelt Martijn de belangrijkste recruitment tech trends met je. Tenslotte onthult hij de 11e editie van de Recruitment Tech Landscape en geeft hij je tips om het optimale uit Demo_Day te halen.
09:35 - 09:55 uur
09:55 - 10:15 uur
Hoe haal je succes uit recruitment technologie?
Recruiter. Het is tegenwoordig één van de krapste beroepen van Nederland. Daarom kan je er maar beter voor zorgen dat je recruiters hun tijd nuttig kunnen besteden.

Technologie kan daar een mooie rol in spelen. Maar hoe selecteer je de juiste technologie? Hans Scheers houdt zich voor zijn klanten dagelijks bezig met het succesvol inzetten van recruitmenttechnologie. In deze sessie neemt Hans jullie mee in de top-5 redenen waarom sommige projecten mislukken. Daarnaast geeft hij tips om wél de juiste tooling te selecteren en deze succesvol in te zetten. Deze inspirerende start geeft je handvatten om meer uit Demo_Day te halen!

Verwacht een interactieve sessie, waarin ruimte is voor jouw vragen. Misschien een beetje confronterend; maar zeker een inspirerende start van jouw dag op Demo_Day.
09:55 - 10:15 uur
12:45 - 13:05 uur
Met deze HR & recruitment tech maak je duurzame impact op de arbeidsmarkt
Hoe kunnen we HR tech inzetten om duurzame uitdagingen op de arbeidsmarkt, zoals ongelijkheid, skills gap, personeelstekort of lage werknemerstevredenheid, aan te gaan?

Tijdens deze talk krijg je van Jildert Huitema, co-founder bij ImpactWork, aan de hand van de candidate journey ideeën over een mogelijke HR tech stack die aansluit bij verschillende arbeidsmarkt uitdagingen. Hij deelt de aanpak om de juiste HR tech te selecteren, deelt favoriete voorbeelden en gaat in op hoe je een businesscase bouwt.
12:45 - 13:05 uur
13.05 - 13.25 uur
Succesvol implementeren van een ATS
Hoe zorg je dat je na de selectie van jouw ATS (recruitmentsysteem) zorgt voor een succesvolle implementatie?

Daan Huisman (Daan Huisman Consultancy) en Bart van Rossem (KvK) geven tips & tricks hoe je zorgt dat een nieuw ATS soepel wordt geïmplementeerd en alle gebruikers worden meegenomen voor een optimale adoptie.
13.05 - 13.25 uur
14:45 - 15:15 uur

AI technologie in Recruitment

Hoe zet je deze in, waar helpt het je en waar moet je, met het oog op de bepalingen uit de code, als recruiter opletten.

Koen Roozen (Recruiter Code) neemt je mee hoe je als recruiter op een nette manier AI zoals ChapGPT kunt inzetten voor jouw recruitment
14:45 - 15:15 uur

Spreker