Genomineerde Startup Pitch 2023 - Victoria iD

Wij ontwikkelen white label schaalbare screeningsoftware, waarbij we de identiteitscheck als basis nemen. We lezen wereldwijd ID documenten zoals, paspoort, ID, of verblijfsvergunning uit via NFC op een smartphone of tablet en hieraan verbonden de wereldwijde recht van werken check. Hiermee verzamelen we foutloze data en die kan direct gebruikt worden voor het starten van andere checks (crosschecken). Zo kan een gehele screening binnen 2 minuten worden afgerond.

Waar is jouw tool een oplossing voor?

Corporates willen: Snelheid, foutloze data, kostenbesparend zijn, compliant zijn, professioneel werkgeverschap d.m.v. white label app, HR & Payroll tijd besparen en deze capaciteit anders inzetten.

Wat maakt jouw tool bijzonder?

Wij ontwikkelen t.o.v. andere aanbieders de software zoals de ID check via CHIP (incl. Right to work) op smartphone volledig in eigen beheer. Hierin zijn wij op geen enkele manier afhankelijk van een leverancier. Zo kunnen wij 1/5 van de prijs bieden t.o.v. de laagste prijs in de markt. We spelen in op snelheid, kostenbesparing maar bieden daarentegen de slimste softwareoplossing door het toepassen van crosschecken en continue screenen (zoals BIG of rijbewijs).

Wat is de doelgroep (aan klantzijde) voor jouw tool?

Screenen moet voor iedereen mogelijk gemaakt worden gezien het belang ervan binnen de maatschappij. Daarom kiezen wij voor het laagste tarief binnen de markt.

Victoria ID moet het hebben van volumes en richt zich daarom om het midden en groot bedrijf. Een gehele kandidaat screening kan bij ons al een paar euro, en nog lager wanneer er sprake is van volumekorting.

Spreker