Genomineerde Startup Pitch 2024 - Jaicob

Jaicob is een alles-in-één oplossing die het wervingsproces van begin tot eind automatiseert, met features voor het plaatsen van vacatureadvertenties, het matchen van kandidaten, het inplannen van afspraken en het analyseren van cv’s en interviews met behulp van AI.

Waar is jouw tool een oplossing voor?

Jaicob is een software ontworpen om het wervingsproces voor bedrijven volledig te automatiseren. Onze tool verlicht de werkdruk voor HR- en recruitmentteams aanzienlijk en optimaliseert de ervaring voor kandidaten, wat leidt tot snellere en kwalitatief hoogwaardigere wervingsresultaten.

Wat maakt jouw tool bijzonder?

Wat ons product onderscheidt, is dat het ontworpen is door recruiters voor recruiters. We kennen de knelpunten in het traditionele wervingsproces als geen ander. Daarom hebben we een tool ontwikkeld die niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook boordevol unieke functies zit. Door AI-technologie te integreren, tillen we Jaicob naar een nieuw niveau van innovatie, waarmee we gebruikers voorzien van geavanceerde automatiseringsmogelijkheden voor taken die vroeger veel tijd en inspanning vergden.

Wat is de doelgroep (aan klantzijde) voor jouw tool?

Onze doelgroep bestaat uit HR-afdelingen, recruitmentbureaus en organisaties van uiteenlopende grootte die hun wervingsproces willen verbeteren. Het is met name voordelig voor bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënt hulpmiddel om hun wervingskwaliteit en -snelheid te verbeteren, en tegelijkertijd de handmatige werklast van hun HR/recruitment personeel willen verminderen.

Spreker