Genomineerde Startup Pitch 2023 - Flexwell

Met Flexwell lanceer je als bemiddelaar van flexkrachten en/of ZZP-ers een eigen online werkplatform (a-la Temper of YoungOnes) maar dan toegespitst op jouw organisatie. Flexwell biedt één online omgeving waarin opdrachtgevers, kandidaten en recruiters/intercedenten/planners elkaar kunnen vinden en faciliteert alle benodigde administratie (contracten, urendeclaraties en facturatie).

Waar is jouw tool een oplossing voor?

Flexwell is een krachtige tool waarmee een bureau gemakkelijk op grote schaal ad-hoc invalopdrachten (diensten/klussen/shifts/gigs) kan plannen zonder dat hier een grote kantoororganisatie voor nodig is. Het platform biedt één omgeving waarin self-service bij kandidaten en opdrachtgevers centraal staat: Inschrijven, werk aanbieden, reageren, planning inzien, uren declareren, het kan allemaal zonder tussenkomst van het bureau. Flexwell is maximaal te personaliseren en volledig whitelabel!

Wat maakt jouw tool bijzonder?

Flexwell is de enige software leverancier die de platform-methodiek volledig omarmt: kandidaten en (binnenkort) opdrachtgevers kunnen zichzelf online registreren en direct op het platform aan de slag binnen de kaders die door het bureau zijn geconfigureerd. Als bureau betaal je alleen een klein bedrag per gepland uur, er kan zonder investering worden gestart. Flexwell is de white-label applicatie van HH-APP waarmee de ondernemers in 2022 de Recruitmenttech.nl Award ‘Best Case’ hebben gewonnen.

Wat is de doelgroep (aan klantzijde) voor jouw tool?

– Kleine/middelgrote bemiddelingsbureaus die gespecialiseerd zijn in het leveren van ad-hoc invalkrachten (b.v. zzp-bemiddelaars in de zorg)
– Uitzendondernemers die willen experimenteren met een werkplatform/ad-hoc inval willen toevoegen aan de bestaande dienstverlening.

Vanwege het no-cure/no-pay prijsmodel is de tool tevens uitermate geschikt voor startende bureaus/ondernemers. Flexwell biedt voor hun een CRM, planningstool en (uren-) administratie. Bij succes groeit Flexwell mee :).

Spreker