Genomineerde Startup Pitch 2023 - Stokstaartjes.nl

Intelligente digitale recruiter-assistent
Zie ons als je persoonlijke, virtuele assistent recruiter. Een schakel in je recruitment marketing. In plaats van vacatures schrijven en mooie (digitale) etalages bouwen, in de hoop dat de juiste kandidaten langskomen, gaan wij online naar je doelgroep toe. Met aansprekende advertentiecampagnes en slimme tools om tegen lage kosten en met weinig inspanning de juiste, gekwalificeerde kandidaten te selecteren.

Waar is jouw tool een oplossing voor?

We zijn de brug tussen HR en marketing. Marketing gaat over huisstijl, (employer) branding, naamsbekendheid en je online visitekaartje. Dat is enorm belangrijk en waardevol, maar een andere tak van sport dan succesvol online kandidaten werven.
Daarom werken wij perfect samen met je bestaande marketingbureau of interne specialisten. Op basis van hun input gaan wij aan de slag. In house maken we alle content en zetten de marketingcampagne hiermee in actie.

Wat maakt jouw tool bijzonder?

Doel van ons platform is super efficient medewerkers zoeken. We combineren marketingskills met slimme tools en kijken checken kandidaten voordat we deze doorzetten naar onze klanten. We beschikken over toppers op het gebied van online marketing, recruitment en hebben een eigen Whattsapp recruiter en online platform gebouwd waar kandidaten overzichtelijk te vinden zijn. Zo kunnen bedrijven zonder ATS ook eenvoudig aan de slag, indien gewenst zijn we ook middels a.p.i. met eigen ATS te koppelen.

Wat is de doelgroep (aan klantzijde) voor jouw tool?

Wij werken voor deta- uitzendbureaus, dienstverleners in de werving en selectie en voor grotere werkgevers die doorlopend mensen nodig hebben. We werken nou samen met recruiters, marketeers en HR. Om te zorgen voor een constante aanwas van kandidaten passend bij het team van onze opdrachtgevers.

We werken met name in de technische, logistieke en producerende hoek. Waarbij we ons met name richten op MBO2 tot HBO geschoolde mensen.

Spreker