Over de Startup Pitch

Van woensdag 31 januari tot en met maandag 4 maart 2024 kunnen startups inzenden voor de Startup Pitch en aangeven waarom zij niet mogen ontbreken tijdens Demo_Day 2024. Samen met de publieksjury bepaalt de organisatie welke startup zich gratis mag presenteren. De organisatie beoordeelt de pitches onder meer op de volgende zaken:

  • – Innovatief karakter van de tool
  • – Onderscheidenheid van de oplossing
  • – Onderbouwing van de pitch
  • – Kwaliteit van de pitch

Wie mogen deelnemen?

De Startup Pitch is bedoeld voor Europese startups op het gebied van recruitment en/of talenttechnologie. De startup moet na 1 januari 2023 zijn opgericht. De organisatie moet acteren als startup door dit duidelijk in haar communicatie te vermelden en/of verbonden te zijn aan een incubator en/of maximaal 10 medewerkers in dienst te hebben.

Wat kun je winnen?

Eén startup wint een demo spot (stand op de beursvloer) tijdens Demo_Day, 2 crew tickets en 5 codes om je relaties mee uit te nodigen. De organisatie zorgt voor een demo spot waar je leads kunt genereren, demo’s kunt geven en in gesprek kan gaan met deelnemers van het event. Verder krijgt de winnaar van de Startup Pitch de nodige zichtbaarheid via onder meer Recruitmenttech.nl, Recruitment Tech Podcasts en de Recruitment Tech Monthly.

Publieksjury

Het publiek mag van 6 maart tot en met maandag 1 april 2024 stemmen op de genomineerde startups. De uitslag van de publieksjury en van de organisatie tellen beide voor 50% mee. Op woensdag 3 april wordt via een livestream via LinkedIn bekendgemaakt wie de winnaars zijn. Deze start om 16:00 uur en duurt 30 min. Deelnemen kan via deze link.

Doe mee en stuur jouw Startup Pitch in

Via onderstaande button kom je bij het formulier waar je vanaf woensdag 31 januari jouw Startup Pitch in kunt sturen. Naast een tekstuele omschrijving vragen we je ook om in maximaal 1 minuut een videopitch op te nemen via het formulier. Optioneel kun je ook een videolink meesturen met een demo van jouw tool.

Spreker