Over de Startup Pitch

Meld je aan tot 3 maart 2023

Van woensdag 1 februari tot en met vrijdag 3 maart 2023 kunnen startups inzenden voor de Startup Pitch en aangeven waarom zij niet mogen ontbreken tijdens Demo_Day 2023. Samen met de publieksjury bepaalt de organisatie welke startup zich gratis mag presenteren. De organisatie beoordeelt de pitches onder meer op de volgende zaken:

– Innovatief karakter van de tool;
– Onderscheidendheid van de oplossing;
– Onderbouwing van de pitch;
– Kwaliteit van de pitch.

Wie mogen deelnemen?

De Startup Pitch is bedoeld voor Europese startups op het gebied van recruitment en/of talenttechnologie. De startup moet na 1 januari 2022 zijn opgericht. De organisatie moet acteren als startup door dit duidelijk in haar communicatie te vermelden en/of verbonden te zijn aan een incubator en/of maximaal 10 medewerkers in dienst te hebben.

Wat kun je winnen?

Eén startup krijgt een demo spot tijdens Demo_Day en 2 crew tickets. De organisatie zorgt voor een demo spot waar je leads kunt genereren, online demo’s kunt geven en in gesprek kan gaan met deelnemers via chat. Verder krijgen de startups de nodige zichtbaarheid via onder meer Recruitmenttech.nl, Recruitment Tech Podcasts en de Recruitment Tech Monthly.

Publieksjury

Het publiek mag van 8 maart tot en met 31 maart 2023 stemmen op de genomineerde startups. De uitslag van de publieksjury en van de organisatie tellen beide voor 50% mee. Op woensdag 6 april wordt van 16.00 – 16.30 uur via een livestream via LinkedIn bekendgemaakt wie de winnaars zijn.

Doe mee en stuur jouw Startup Pitch in

Via onderstaande button kom je bij het formulier waar je vanaf 1 februari jouw Startup Pitch in kunt sturen. Naast tekst vragen we je ook om in maximaal 1 minuut een videopitch op te nemen via het formulier. Optioneel kun je ook een videolink meesturen met een demo van jouw tool.

Spreker