Demo_Day Partner: Virtual Sales Recruiter

Virtual Sales Recruiter

PROFIEL

Voeg de kwaliteitsvolle arbeidsmarktdata van Jobdigger en de uitmuntende matchingtechnologie van theMatchBox samen en je hebt dé tools in handen om snel, automatisch én duurzaam kandidaten met vacatures te matchen. Match nu zowel interne als externe vacatures met kandidaten binnen óf buiten je database. Minder handmatig werk, méér tijd voor de menselijke match! En: een product dat voortvloeit uit een hecht partnership dat twee facetten combineert om ideale oplossingen te bedenken!
370x165 Virtual Sales Recruiter
Je vindt ons op Demo_Day in: Gang D
Fases in het recruitmentproces:
Werving, Selectie, Evaluatie
Technologiecategorieën:
Data & dashboards, Matching & cv parsing, Sourcing & search

TE ZIEN OP ONZE DEMO SPOT

De virtual sales recruiter
Categorie: Data & dashboards
Tijdens Demo_Day kan je een inkijkje krijgen in de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Daarnaast laten we zien hoe je deze arbeidsmarktinzichten in combinatie met automated matching binnen jouw recruitmentprocessen inzet voor meer matches en een hogere ROI. We hopen je aan onze stand te zien!
Sneller en eerlijker matchen met de gehele arbeidsmarkt
We nemen je kort mee in de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en tonen hoe je dit inzicht inzet om de kandidaat in je ATS de best passende matchende baan aan te bieden. We laten zien hoe deze inzichten en matching technologie je helpen om efficiënter te werven en matchen, waardoor er meer tijd en aandacht overblijft voor de kandidaat. Ook vertellen we hoe een focus op skills het gat tussen vraag en aanbod kleiner maakt.

Spreker

Naam: Virtual Sales Recruiter