Demo_Day Partner: Virtual Sales Recruiter

Virtual Sales Recruiter

PROFIEL

Virtual Sales Recruiter is dé oplossing voor elke HR professional om tijd te besparen én extra omzet te genereren met geautomatiseerde matching en leadgeneratie. Zo krijgt elke kandidaat de juiste match aangeboden uit eigen vacatures of uit alle vacatures in de Benelux. Sales wordt proactief geïnformeerd over nieuwe marktkansen. Virtual Sales Recruiter is een initiatief van Jobdigger en theMatchBox en kan gekoppeld worden met elk ATS naar keuze.
370x165 Virtual Sales Recruiter
Je vindt ons op Demo_Day in: Gang D
Fases in het recruitmentproces:
Werving, Selectie
Technologiecategorieën:
Data & dashboards, Matching & cv parsing

TE ZIEN OP ONZE DEMO SPOT

Inzicht met jobdigger arbeidsmarktdata
Categorie: Data & dashboards
Aan onze stand krijg je meer informatie over de arbeidsmarktdata van Jobdigger. We laten je zien hoe je de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in kaart kunt brengen én hoe je deze informatie gebruikt in je werving- en selectieprocessen.
Sneller een goede match met thematchbox
Categorie: Matching & cv parsing
Ontdek aan onze stand hoe de matchingtechnologie van theMatchBox jou helpt om sneller een goede match te maken, op basis van verschillende matchingcriteria. Dankzij de handige koppeling met jouw ATS vind je sneller de juiste baan voor je kandidaten.
Arbeidsmarktdata & matchingtechnologie
Categorie: Data & dashboards
In de derde demo die je aan onze stand kunt krijgen, komen arbeidsmarktdata en matchingtechnologie samen met de Virtual Sales Recruiter. Binnen jouw ATS match je kandidaten met eigen vacatures óf externe vacatures uit de database van Jobdigger. Benieuwd? We zien je graag aan onze stand!
Arbeidsmarktdata X Matchingtechnologie: de VSR
We nemen je mee in de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en tonen hoe je dit inzicht inzet om je kandidaten in je ATS een matchende baan aan te bieden. We delen opvallende vacaturetrends en geven inzicht in uitdagingen en kansen in de huidige markt. We laten zien hoe arbeidsmarktdata en matching technologie je helpen om de beste match te maken. Ook vertellen we hoe skills het gat tussen vraag en aanbod kleiner kunnen maken.

Spreker

Naam: Virtual Sales Recruiter