Demo_Day Partner: Ubeeo

Ubeeo

PROFIEL

Ubeeo is leverancier van recruitment software. We maken, onderhouden en verkopen het recruitmentsysteem Ubeeo ATS. Ons recruitmentsysteem helpt je efficiënter en effectiever werven. Een gebruiksvriendelijk backoffice, slimme matchingtools, goed vindbare vacatures, je communiceert zo direct mogelijk met beoogde doelgroep(en) en verstevigt het werkgeversmerk. Een positieve ervaring voor recruiters, managers EN sollicitanten. We bieden alles voor een optimale wervingsaanpak.
Ubeeo
Je vindt ons op Demo_Day in: Gang D
Fases in het recruitmentproces:
Opstart, Werving, Management
Technologiecategorieën:
Recruitmentsites, Recruitmentsystemen

TE ZIEN OP ONZE DEMO SPOT

Mobiel solliciteren
Categorie: Recruitmentsites
70% van de bezoekers van de werkenbij-site doen dit vanaf hun mobiel. Ze kunnen vaak niet solliciteren doordat er een verplichte cv moet worden geüpload. Onze software onderscheidt zich doordat kandidaten via een mobiel kunnen solliciteren zonder deze verplichting, dat kan namelijk ook later. Dit zorgt voor meer en betere kandidaten en bespaart marketing-budget.
Automatisch matchen vanuit een vacature
Categorie: Matching & cv parsing
Ubeeo ATS biedt de mogelijkheid om direct vanuit de vacature kandidaten automatisch te matchen op basis van de vacaturetitel, vacaturetekst en locatie. De match kan verrijkt worden met competenties en aanvullende filters.
Recruitment rapportages
Categorie: Data & dashboards
Ubeeo biedt een uitgebreide recruitmentrapportage met veel gebruikte standaardrapporten, zoals de CBS-rapportage, met rapporten om processen door te meten zodat deze geoptimaliseerd kunnen worden en rapporten om verantwoording af te leggen aan het management.
Ubeeo ATS laat recruitment voor je werken
Wil je jouw kandidaten de beste ervaring bieden en tegelijkertijd jouw wervingsinspanningen naar een hoger niveau tillen? Sluit je dan aan bij onze boeiende break-out sessie, waarin we de kracht van Ubeeo ATS onthullen en laten zien hoe het jouw organisatie kan helpen bij het aantrekken van topkandidaten.

Spreker

Naam: Ubeeo

Ubeeo