Demo_Day Partner: Minggo

Minggo

PROFIEL

Minggo is een integratieplatform en appbuilder voor recruitment. Met de integratiefunctionaliteit verbind je al je recruitmentsoftware met elkaar. Op die manier kun je alle functionaliteiten van je verschillende software combineren en beschikbaar maken in een app voor je klanten en kandidaten. Met de appbuilder stel je daarna, zonder code, apps samen voor klanten en kandidaten waarin je verschillende functionaliteiten beschikbaar stelt. Zo creëer je eenvoudig recruitment apps en verhoog je de digitale experience!
370x165 Minggo
Je vindt ons op Demo_Day in: Gang D
Fases in het recruitmentproces:
Werving, Selectie, Management
Technologiecategorieën:
Recruitment marketing, Recruitmentsystemen

TE ZIEN OP ONZE DEMO SPOT

Maak eenvoudig recruitment portalen
Categorie: Recruitmentsites
Wat als je kandidaten digitaal hun interview kunnen inplannen, snel ontbrekende informatie kunnen doorgeven en meer inzicht hebben in de status van hun sollicitatie? We tonen hoe je met Minggo heel eenvoudig zelf portalen en apps creëren. Start van een template of gebruik de drag & drop appbuilder en maak wat je maar wilt.
Integreer eenvoudig je recruitment tools
Categorie: Data & dashboards
Maak een einde aan verschillende tools die niet optimaal integreren en samenwerken. In het innovatieve integratieplatform van Minggo integreer je eenvoudig al je recruitmenttools.
Digitaliseer het recruitmentproces
Categorie: Recruitmentsystemen
Digitaliseer elke manuele stap in de kandidaat-en klantjourney met Minggo. Van afspraken inplannen tot contracten tekenen.
Verbeter het recruitmentproces met een no-code platform
In deze break-out tonen we hoe je elke manuele stap in de kandidaat-en klantjourney digitaliseert met het no-code platform Minggo. We leggen uit hoe je eenvoudig een recruitmentportaal of app maakt en zo de digitale beleving verhoogt.

Spreker

Naam: Minggo