Demo_Day Partner: Carerix

Carerix

PROFIEL

Carerix is leverancier van slimme recruitment technologie voor bureau- en corporate recruitment teams. Als frontoffice software, ondersteunt Carerix bedrijven bij het vinden, verleiden en matchen van talent aan vacatures. Carerix biedt verschillende oplossingen die aansluiten op jouw situatie en bedrijfswensen. Gebaseerd op jarenlange ervaring bieden we een modern platform om het gehele proces van Werving & Selectie, Uitzenden, Detachering en Corporate Recruitment te ondersteunen.
370x165-Carerix-logo
Je vindt ons op Demo_Day in: Gang F
Fases in het recruitmentproces:
Opstart, Werving, Selectie
Technologiecategorieën:
Recruitmentsystemen

TE ZIEN OP ONZE DEMO SPOT

Automations
Categorie: Recruitmentsystemen
We merken dat er steeds meer behoefte is om repeterende en administratieve werkzaamheden te automatiseren. Daarom lanceerde Carerix dit jaar: Carerix Automations. Carerix Automations biedt uitkomst voor klanten die het recruitmentproces willen optimaliseren.
Schedular
Categorie: Recruitmentsystemen
Carerix heeft een integratie met o.a. Outlook en Gmail. Hierdoor worden je mails automatisch gekoppeld aan een dossier. De Carerix agenda synchronisatie is vernieuwd en heeft extra functionaliteiten gekregen. Wij laten je graag zien wat de `Agenda Scheduler allemaal kan.
My Assistent
Categorie: Recruitmentsystemen
Het Carerix “Mijn Assistent” dashboard speelt hier een belangrijke rol in het recruitmentproces van onze klanten. We helpen de recruiters / consultants om grip te houden op alle lopende procedures en actie te ondernemen wanneer nodig. Vertraagd het proces, dan attenderen wij de gebruiker op een gewenste vervolgactie.

Spreker

Naam: Carerix