Demo_Day Partner: Byner

Byner

PROFIEL

32% meer plaatsingen in 40% minder tijd. Byner is de snelstgroeiende oplossing voor kantoren in uitzenden, interim, project staffing, outsourcing en rekrutering in de Benelux. Het biedt een vertrouwd platform voor end-to-end talent en customer engagement. Van een krachtig recruitmentsysteem (ATS) tot en met efficiënte contract-, uren- en facturenadministratie. Met als resultaat: optimale synergie, grip en inzicht, efficiënte processen en duurzame relaties met klant en talent.

370x165 Byner
Je vindt ons op Demo_Day in: Gang D
Fases in het recruitmentproces:
Werving, Selectie, Management
Technologiecategorieën:
Data & dashboards, Recruitmentsystemen, Uitzendsoftware

TE ZIEN OP ONZE DEMO SPOT

ATS++ Altijd Grip & Talent Centraal
Categorie: Recruitmentsystemen
Van LinkedIn tot plaatsing; Altijd 360° grip en inzicht voor bureaus in Detachering, Uitzenden en Werving & Selectie. Bereik eenvoudig het juiste talent via social media campagnes of direct vanuit je ATS. Engage met hen op het juiste moment en verlies ze niet meer uit het oog. Ontdek hoe je in Byner eenvoudig alle processen stroomlijnt van LinkedIn tot en met plaatsing. In één oogopslag alle taken inzichtelijk, inclusief de bijdrage aan de omzet en voor- en nacalculatorische marges
Mid-Backoffice: van plaatsing tot factuur
Categorie: Process automation
Op het Byner platform manage je eenvoudig alle kernprocessen in Detachering en W&S in de gehele journey voor klant, leverancier en talent. Van een krachtig CRM en recruitmentsysteem (ATS) tot en met efficiënte contract, uren- en facturenadministratie. Hierdoor ben je altijd in control, is je administratie op orde, houd je zicht op marges en is compliance vanzelfsprekend. Ontdek tijdens onze demo hoe eenvoudig je in Byner je zaakjes op orde hebt van plaatsing tot factuur
Killer Automations in Arbeidsbemiddeling
Categorie: Recruitment marketing
Houd professionals dichtbij en engage met hen in de hele talent journey. Vanaf het allereerste contact tot en met plaatsing, doorplaatsing én daarna. Persoonlijk, schaalbaar en effectief. Ontdek hoe succesvolle bureaus in Detachering, Uitzenden en W & S zich onderscheiden met killer automations als WhatsApp & Chatbots, Recruitment Marketing, Skill Based Recruitment, Automatic Matching & Lead Generation, Video messaging, Appointment Scheduling, LinkedIn Integration en Workflow Automations.
Snelheid, grip & groei van lead to cash voor bureaus
Eenvoudig versnellen en opschalen in Detachering en W & S? Byner toont je 3 praktische use cases én een live recruitment marketing challenge. Ontdek dat omzetstijging, compliance en talent engagement prima samengaan. Baanbrekende kandidaatintroducties i.c.m. LinkedIn Workflows & automations voor grip, inzicht en compliance Professional portal voor snelheid, gemak, beleving en engagement Parallel in deze sessie toont Jobrock in een live challenge hoe je direct vanuit Byner in 15 minuten een krachtige recruitmentcampagne online zet.

Bekijk de breakout van Byner in het programma.

Spreker

Naam: Byner