Demo_Day Partner: Bullhorn

Bullhorn

PROFIEL

Sales & Recruitment, Directive Analytics, Candidate Experience en Automation & AI. Dit zijn de vier pijlers van het Bullhorn Platform. Al 25 jaar richt Bullhorn zich op het verzorgen van toonaangevende, cloud-based technologie voor de recruitmentbranche. Door haar meer dan 10.000 actieve klanten over de hele wereld heeft Bullhorn diepgaande kennis ontwikkeld van recruitment best practices om organisaties te helpen op te schalen.
370x165 Bullhorn
Je vindt ons op Demo_Day in: Gang D
Fases in het recruitmentproces:
Werving, Selectie, Aanname
Technologiecategorieën:
Process automation, Recruitmentsystemen, Sourcing & search

TE ZIEN OP ONZE DEMO SPOT

Bullhorn Copilot
De nieuwe AI die onder andere op zeer hoog niveau profielen kan samenvatten, kandidaten aan kan bevelen en berichten aan kan passen en verbeteren. Bullhorn Automation, voor geavanceerde Recruitment Marketing Automation. En hiernaast is er het ATS/CRM van Bullhorn met de meest toekomstbestendige integraties van de hele markt.
Groei tegen de markt in met het AI powered Bullhorn Platform
Bullhorn’s visie en strategie op AI genaamd Copilot zorgt voor een extreem makkelijk te managen aanpak in jouw ATS met zeer bruikbare resultaten. In 15 minuten zie je hoe dit je helpt bouwen aan een betrokken talentpool, je klanten sneller kunt bedienen en hier AI en Automation op loslaat. Daarnaast zie je een voorproefje hoe Directive AI in de vorm van Bullhorn Analytics je kan aangeven waar voor jou de meeste Return on Effort zit.
30550

Spreker

Naam: Bullhorn