In de Recruitment Tech Guide vind je alle leveranciers op het gebied van recruitmenttechnologie met een kantoor in Nederland of België. Van recruitmentsystemen tot videoselectie. Van recruitmentsite tot social media tooling.

HROffice Recruitment

» » HROffice Recruitment
Profiel

HROffice is de software development tak van Adver-Online. Zij levert een substantiële bijdrage aan het vereenvoudigen van de complexiteit van HR-processen. HROffice is altijd op zoek naar de best passende oplossing voor een specifieke HR-vraagstuk. Om doelen te bereiken verbindt HROffice eigen – én applicaties van derden – onderling en onafhankelijk met elkaar.

HROffice gelooft in het ontwikkelen van goed ontworpen en makkelijk te gebruiken HR -applicaties. Zo kunnen HR-teams hun eigen HR flow zo optimaal mogelijk stroomlijnen. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar verlaagt ook de foutgevoeligheid binnen het HR-proces. Vanuit Heemstede en Utrecht ontwikkelt HROffice diverse HR-applicaties.

Verbind je HR-proces met een SaaS oplossing

HROffice Connect is dé oplossing als je op zoek bent naar een op maat gemaakt HR SaaS systeem. Door Connect koppel je rechtstreeks met diverse HR-applicaties die gekoppeld zijn aan je instroom-, doorstroom- of uitstroomproces. Door je HR-proces volledig te stroomlijnen bespaar je tijd en maak je minder fouten.

Werken-bij site

Met een eigen werken-bij website van HROffice breng je gemakkelijk de juiste informatie bij de kandidaat. Zo vind je veel sneller de perfecte match.

Test één van de applicaties naar keuze en laat je verrassen. Vanaf nu gebruik je alleen de functionaliteiten die je écht nodig hebt.

Categorieën:      
Contactgegevens
Adres:
Herenweg 55, 2105 MC Heemstede, Nederland
+31 (0)23-55 303 59
LinkedIn: LinkedIn
1FansLike
23VolgersVolg
329VolgersVolg
830VolgersVolg
127AbonneesAbonneer
- advertentie -