Mployee

PROFIEL

Wij zijn er om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen, de complexiteit te verminderen en het personeelswerk zo eenvoudig mogelijk te maken.

In een markt met schaarste waar het vinden van de juiste kandidaat goud waard is, helpt ieder klein beetje. Mployee geeft je die voorsprong.

Wij verbinden elke stakeholder in recruitment door de go-to-oplossing te leveren: flexibele en gebruiksvriendelijke software gebouwd op het Salesforce-platform. Onze unieke mix van gespecialiseerde developers en experts in recruitment creëerden samen de oplossing voor je volledige front-office en mid-office staffing software.

Mployee biedt een geautomatiseerde en volledig geïntegreerde oplossing voor elke stap van het staffingproces, van het zoeken van kandidaten tot contractbeheer en facturatie. Zo helpen we onze (internationale) klanten hun detachering- en uitzendprocessen te optimaliseren.

https://

FACTS

Opgericht in: 2009
Oprichtingsland: Nederland
Aantal medewerkers in Benelux: 26 – 50
Klanttype(n): Detacheringsbureau, Uitzendbureau

CONTACTGEGEVENS

KLANTBEOORDELING

Deze leverancier heeft nog geen of onvoldoende beoordelingen in de Recruitment Tech Survey.

Klantbeoordelingen zijn gebaseerd op de ongewogen score in de jaarlijkse Recruitment Tech Survey. Deze scores zijn gegeven door gebruikers van recruitmenttooling. Alleen bij minimaal 5 beoordelingen wordt deze gepubliceerd.

VERGELIJKBARE LEVERANCIERS

Spreker

mployee