Recruitment Tech Together Show

Ontdek de recruitmenttooling van 2022 in de replay

Kijk de livestream van dinsdag 16 november terug

Recruitment Tech Together Show

Ontdek de recruitmenttechnologie van 2022 in de replay van de online talkshow Recruitment Tech Together. Host Martijn Hemminga ging in gesprek met 12 uiteenlopende leveranciers van recruitmenttooling hoe zij succesvol samenwerken met partners en gebruikers.

Tevens vertelden ze over hun nieuwste innovaties en wat we in 2022 kunnen verwachten. Meld je gratis aan om de hele replay, 2 uur en een kwartier, terug te kijken wanneer het jou uitkomt. Na aanmelden ontvang je een e-mail op het door jou opgegeven e-mailadres met de link naar de replay.

Meld je gratis aan

Naam*
Interessecategorieën*
In welke, minimaal 3 categorieën ben je geïnteresseerd?
Houd me op de hoogte van het laatste technieuws via de e-mailupdate

Voor wie?

De replay van de Tech Together Show is interessant voor iedere recruiter die interesse heeft in technologie en kun je gratis terugkijken.

  • Recruitmentmanagers
  • Recruiters
  • W&S-consultants
  • HRM-managers
  • ICT- en innovatiemanagers
  • (Bureau)directeuren
  • Recruitment tech vendors
Replay van online event
12 leveranciers van recruitmenttooling
2 uur en 15 minuten kijkplezier
Kijk gratis terug

Programma

*Tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen 

Recruitment Tech Together Show 2021

10:00
10:10
10:20
10:30
10:40
10:50
11:00
11:10
11:20
11:30
11:40
11:50
12:00
12:10
12:20
Recruitment Tech Together Show
Recruitment Tech Together Show
Recruitment Tech Together Show
Start Recruitment Tech Together Show 2021
Welkom
Start Recruitment Tech Together Show 2021

Tafelgesprek 1: Tech Together... with customers
Ubeeo en Ixly
Tafelgesprek 1: Tech Together... with customers
10:05 - 10:25
Ubeeo en Ixly

Ubeeo en Ixly gaan samen in gesprek over het thema Tech Together... with customers. Er wordt ook aandacht gegeven aan de inzet van Ubeeo en Ixly in 2021 en de plannen voor 2022.

Meer informatie over Leon Buijsman, Eigenaar directeur Ubeeo
Toen Leon klein was droomde hij al van een eigen bedrijf. In 2004 durfde hij de stap te nemen met een hele vroege versie van wat nu Ubeeo ATS is. De eerste jaren in zijn eentje en nu met een team in een mooi kantoor aan de Maas. Als Rotterdamse ondernemer staat hij graag mijn voeten in de klei en bouw ik zelf mee aan oplossingen met een hoog "kan niet, bestaat niet'-gehalte.

Meer informatie over Diddo van Zand, Directeur Ixly
Psycholoog / Ondernemer. Gepassioneerd door het ontwikkelen en publiceren van psychometrische tests en vragenlijsten en onderzoek. Innovatie van de assessmentindustrie met adaptieve tests, video-competentietests, geïntegreerde e-assessments.

Tafelgesprek 2: Tech Together... with partners
Mysolution & Tigris
Tafelgesprek 2: Tech Together... with partners
10:25 - 10:45
Mysolution & Tigris

Mysolution & Tigris gaan samen in gesprek over het thema Tech Together... with partners. Er wordt ook aandacht gegeven aan de inzet van Mysolution en Tigris in 2021 en de plannen voor 2022.

Meer informatie over Maikel Neelen, CTO Tigris
Maikel is één van de 3 oprichters van Tigris als CTO verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het flexplatform. Ook vormt hij voor een belangrijk deel de toekomstvisie van Tigris. Digitaal volwassen flexbureaus die beter kunnen samenwerken op één geïntegreerd platform, dat is zijn doel.

Meer informatie over René Bolier, CCO Mysolution
René is op een missie om technologie en data voor recruitment teams en bedrijven te laten werken. Hij doet niets liever dan anderen vooruithelpen en wordt ook heel gelukkig van reizen, nieuwe mensen ontmoeten, lekker uit eten gaan en een potje pokeren. Hij heeft in de afgelopen 13 jaar veel geleerd door zijn rollen in recruitment, -advertising en -technologie bedrijven en deelt.

Tafelgesprek 3: Tech Together... HR & Recruitment
Indeed & Intelligence Group
Tafelgesprek 3: Tech Together... HR & Recruitment
10:45 - 11:05
Indeed & Intelligence Group

Indeed & Intelligence Group gaan samen in gesprek over het thema Tech Together... HR & Recruitment. Er wordt ook aandacht gegeven aan de inzet van Indeed en Intelligence Group in 2021 en de plannen voor 2022.

Meer informatie over Arjan Vissers, Sr. Recruitment Evangelist | Indeed
Als Recruitment Evangelist Benelux ondersteunt Arjan werkgevers met het optimaliseren van hun recruitmentproces door inzichten te bieden in online jobsearch en de recruitmentmarkt. Arjan werkt al ruim 5 jaar bij Indeed. In zijn vorige rol was hij verantwoordelijk voor de strategie en executie van Indeed in de Benelux waar Indeed is uitgegroeid tot #1 vacataturewebsite in zowel Nederland als België.

Meer informatie over Marleen Kramer, Accountmanager | Intelligence Group
Marleen houdt zich met veel plezier bezig met de trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Deze kennis past zij dagelijks toe in haar werk als accountmanager bij Intelligence Group, waarbij ze met uiteenlopende organisaties in contact is over wervings- en selectievraagstukken.

Tafelgesprek 4: Tech Together... with customers
Byner & Carerix
Tafelgesprek 4: Tech Together... with customers
11:05 - 11:25
Byner & Carerix

Byner en Carerix gaan samen in gesprek over het thema Tech Together... with customers. Er wordt ook aandacht gegeven aan de inzet van Byner en Carerix in 2021 en de plannen voor 2022.

Meer informatie over Martijn Goedmakers, Business Development Byner
Met zijn drive en kennis en ervaring in de branche weet Martijn als geen ander hoe je je kunt onderscheiden in detacheren, uitzenden en arbeidsbemiddeling en hoe technologie je daarbij helpt. Byner biedt voor deze branche een vertrouwd end-to-end platform om duurzame relaties op te bouwen met klant en talent in elke stap van hun journey.

Meer informatie over Pieter Kemper, Accountmanager Carerix
Na zelf jarenlang met Carerix te hebben gewerkt is Pieter nu het eerste aanspreekpunt voor nieuwe relaties. “We onderscheiden ons door iedere applicatie samen met de klant in te richten en geloven erin dat dit essentieel is voor een langdurige samenwerking. Al onze klanten hebben een eigen inrichting en dat maakt ons uniek.”

Tafelgesprek 5: Tech Together... Internationaal
Bullhorn & Aircall
Tafelgesprek 5: Tech Together... Internationaal
11:25 - 11:45
Bullhorn & Aircall

Bullhorn en Aircall gaan samen in gesprek over het thema Tech Together... Internationaal. Er wordt ook aandacht gegeven aan de inzet van Bullhorn en Aircall in 2021 en de plannen voor 2022.

Meer informatie over Marco Boomsma, Regional Sales Director – EU Bullhorn
Als regional sales director EU is Marco commercieel verantwoordelijk voor de klanten van Bullhorn in deze regio. ZIjn doel is om de voetprint van Bullhorn in de regio uit te breiden vanuit een uitstekende relatie met de klantenbase. Met zijn ervaring bij A leveranciers is hij in staat klanten en collega’s op de juiste wijze te ondersteunen bij het behalen van doelen en omgaan met uitdagingen.

Meer informatie over Sean Hayes, Aircall
Sean Hayes is Director of Business Development EMEA bij Aircall.

Tafelgesprek 6: Tech Together... with partners
OTYS & Actonomy
Tafelgesprek 6: Tech Together... with partners
11:45 - 12:05
OTYS & Actonomy

Actonomy & OTYS gaan samen in gesprek over het thema Tech Together... with partners. Er wordt ook aandacht gegeven aan de inzet van Actonomy en OTYS in 2021 en de plannen voor 2022.

Meer informatie over Martin Hofenk, International Customer Success Manager – OTYS
Martin is een doorgewinterde talent executive, leider en strateeg. Hij is expert op het gebied van recruitmentsystemen, talent development, talent scouting, skills en succession solutions.

Meer informatie over Filip De Geijter, CEO - Actonomy
Filip is oprichter en CEO van Actonomy. Hij behoort tot de pioneers op vlak van gebruik van AI binnen het domein van HRtech. Filip zal tijdens de sessie niet ingaan op technologische concepten maar wel op hoe technologie kan ingezet worden om betere kwaliteit van de match resultaten te bekomen. De 15 jaren ervaring in het opzetten van digitale transformatie projecten op basis van matching technologie resulteren in een diep inzicht in hoe technologie effectief kan worden ingezet los van hype en loze beloftes.

Aankondiging start Meest Invloedrijke Recruiter 2022
Aankondiging start Meest Invloedrijke Recruiter 2022

Bas Westland vertelt over de jaarlijkse verkiezing en start de 2022 editie van de Meest Invloedrijke Recruiter verkiezing.

Recap en afsluiting
Afsluiting van de Recruitment Tech Together Show
Recap en afsluiting

Aan het einde van de Recruitment Tech Together Show worden de tickets voor het Recruitment Tech Event 2021 verloot (die in Q2 2022 zal plaatsvinden).

Sprekers

René Bolier, Mysolution
Pieter Kemper, Carerix
Martijn Goedmakers, Byner
Marlou Hofman, Aircall
Marleen Kramer, Intelligence Group
Marco Boomsma, Bullhorn
Maikel Neelen, Tigris
Leon Buijsman, Ubeeo
Janine Nieboer, OTYS
Filip De Geijter, Actonomy
Diddo van Zand, Ixly
Arjan Vissers, Indeed

Aanmelden

Aanmelden is gratis. Met dit ticket met je je aan voor de Recruitment Tech Together Show. Om je aan te melden voor het Recruitment Tech Event 2021 dien je je apart aan te melden.

Ticket Recruitment Tech Together Show

Op 16 november 2021
0,-

Meld je aan voor de Recruitment Tech Together Show op 16 november!

Met dit ticket meld je je aan voor de Recruitment Tech Together Show. Je dient je los aan te melden voor het Recruitment Tech Event 2021. 

Spring naar toolbar