Frequently Asked Questions (F.A.Q.)

Op deze pagina vind je de veelgestelde vragen voor het Recruitment Tech Event 2020 die op 19 november online plaatsvindt. Staat er een antwoord niet bij, maak dan gebruik van de helpdesk als je bent ingelogd in het online platform (Transmision) of stuur een e-mail aan info@recruitmenttech.nl.

Wanneer en hoe laat is het Recruitment Tech Event?

Het Recruitment Tech Event vindt zowel online als offline plaats op donderdag 18 november van 11.45 tot 17.00 uur.

Waar kan ik me aanmelden

Om deel te nemen aan het Recruitment Tech Event dien je je aan te melden. Aanmelden kan via deze link.

Zijn er kosten aan verbonden?

Er zijn kosten verbonden aan deelname aan het Recruitment Tech Event.
Standaard tarief online deelname €95,-
Standaard tarief offline deelname €295,-
Kijk hier voor alle early bird kortingen!

Wanneer ontvang ik mijn link?

Online deelname: Donderdag 18 november in de ochtend ontvang je van ons jouw persoonlijke link om deel te nemen aan het evenement. Deze link is aan jouw emailadres gekoppeld en kan niet door meerdere personen gebruikt worden.

Offline deelname: Enkele dagen voorafgaand aan het Recruitment Tech Event ontvang je van ons jouw ticket via de mail.

Hoe volg ik het Recruitment Tech Event?

Online deelname: Het Recruitment Tech Event is een online event dat je via jouw browser kunt volgen met een pc, laptop, tablet en zelfs smartphone. De ervaring met een smartphone is wel minder, daar je minder goed demo’s kunt bekijken.

Voorafgaand aan het event ontvang je, indien je je hebt aangemeld, de ochtend van het event een unieke link waarmee je als deelnemer het event kunt bezoeken.

Welke browsers werken het beste?

De beste ervaring heb je met een Chrome browser of Firefox browser.

Safari wordt niet ondersteund!

Kan ik ook iets terugkijken?

Alle aanmelders krijgen in de week van 22 november toegang tot de replay zodat je onderdelen die je hebt gemist kunt terugkijken.

De stream speelt niet af, wat nu?

Indien de stream niet automatisch afspeelt of stil staat, refresh dan jouw browser. Dit kan te maken hebben dat de wifi niet stabiel is. Mocht dit het probleem niet verhelpen neem dan contact met ons op via de helpdesk.

Moet ik camera en microfoon aandoen?

Jouw camera en microfoon heb je alleen nodig voor speeddates.

Je kunt jouw camera en microfoon altijd aan of uit doen via de lichtgrijze button rechtsboven: Audio/video instellingen.

Wat is het programma?

Het programma kun je bekijken via de centrale plaza. Ook kun je bij handouts het event magazine downloaden met het programma erin.

Kan ik switchen tijdens breakouts?

Je kunt tijdens een breakout switchen door links boven te klikken op het pijltje om terug te gaan naar het overzicht.

Waar vind het Recruitment Tech Event plaats?

Online deelname: Het Recruitment Tech Event is een online event dat je via jouw browser kunt volgen met een pc, laptop, tablet en zelfs smartphone. De ervaring met een smartphone is wel minder, daar je minder goed demo’s kunt bekijken.

Voorafgaand aan het event ontvang je, indien je je hebt aangemeld, de ochtend van het event een unieke link waarmee je als deelnemer het event kunt bezoeken.

Fysieke deelname: Het Recruitment Tech Event vindt ook fysiek plaats bij Pathé Utrecht Leidsche Rijn. Je ontvangt enkele dagen voor het evenement jouw ticket per mail.

Adres: Berlijnplein 100, 3541 CM Utrecht

Waar kan ik parkeren?

Parkeren kan in parkeergarage Leidsche Rijn Centrum (Grauwaardsingel 1/a of Londenstraat 144, Utrecht).

Bij entree rechts aanhouden, niet richting Jumbo garage. Bij de bioscoop is een nasteekkaart verkrijgbaar voor €4 voor 4 uur.

Bij de aankoop van een na steekkaart voor € 4,- (aan de kassa van Pathé), kan je 4 uur parkeren, daarna kost het € 2,50 per uur.

Is de locatie Pathé Utrecht Leidsche Rijn ook met het OV bereikbaar?

Pathé Utrecht Leidsche Rijn is ook met het OV goed bereikbaar.

Er gaat 4x p/u een sprinter vanaf Centraal Station Utrecht naar station Leidsche Rijn (richting Woerden/Den Haag). De reistijd bedraagt 4 minuten. Vanaf station Leidsche Rijn is het slechts 4 minuten lopen naar Pathé.

Wil je met de bus reizen neem dan lijn 19 of 28 en stap uit bij halte Berlijnplein (tegenover entree Pathé Utrecht Leidsche Rijn) of station Leidsche Rijn Utrecht. Je loopt in 4 minuten naar Pathé.

Wie zit er achter het Recruitment Tech Event?

Het Recruitment Tech Event is een evenement van Recruitment Tech Media. Een van oorsprong Nederlands bedrijf dat inzicht en overzicht biedt aan recruiters over hoe tooling hen kan helpen hun doelstellingen te behalen.

Het Recruitment Tech Event heeft in Nederland al 6 maal plaatsgevonden. Normaliter is het een offline event maar door corona is deze editie een online event.

Hoe bereik ik de organisatie?

Heb je een vraag voor de organisatie, dan kun je terecht bij de helpdesk. Zowel vanuit de centrale plaza als de lichtgrijze button rechtsboven kun je jouw vragen stellen aan de helpdesk. De link opent in een nieuw venster.

Je kunt ook een e-mail sturen aan info@recruitmenttech.nl.

Worden mijn gegevens gedeeld?

Jouw gegevens worden enkel gedeeld met de partners als jij toestemming hebt gegeven bij jouw aanmelding voor het Recruitment Tech Event.

Jouw gegevens worden wel gedeeld met de partners wanneer je je gratis hebt aangemeld voor de Recruitment Tech Together Show.

COVID-19

Zal COVID-19 verhinderen dat het Recruitment Tech Event 2021 doorgaat?

In het geval dat het evenement niet door kan gaan wordt jouw ticket doorgeschoven naar de nader te bepalen datum in 2022. Mocht deze datum niet uitkomen? Dan wordt de ticketprijs teruggestort op jouw rekening.

Wat moet ik meenemen om toegang te krijgen?

Kom je op 18 november naar het Recruitment Tech Event in Pathé Leidsche Rijn in Utrecht dan geldt dat je voor je bezoek een coronatoegansbewijs nodig hebt. Je verkrijgt dit bewijs in de CoronaCheck-app met;

  • Een negatieve testuitslagMaak een afspraak voor een coronatest bij 1 van de aangesloten testlocaties(Testenvoortoegang.nl). Je krijgt de uitslag binnen 2 uur na de test. Doe de test in de 24 uur voor jouw bezoek. De uitslag is 24 uur geldig.
  • Een vaccinatiebewijs: In Nederland is een vaccinatie meestal geldig 14 dagen na de laatste prik.
  • of een bewijs dat je hersteld bent van corona: Je krijgt een herstelbewijs als jouw positieve coronatest minstens 11 dagen geleden is. En maximaal 180 dagen geleden is.

CoronaCheck-app

Downloaden op iPhone of Android

De app CoronaCheck werkt op de iPhone 5S en nieuwer. En op Android-telefoons vanaf Android 6. Je kunt de app gratis downloaden. Kijk in de Apple App Store of de Google Play Store.

  1. Download de CoronaCheck-app
  2. Koppel jouw DigiD aan de app
  3. Met DigiD wordt de negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of het bewijs dat je hersteld bent van corona automatisch opgehaald
1 persoon per app

Je kunt in de app maximaal 1 coronabewijs per persoon laten zien. Kom je met meerdere mensen? Dan moeten zij zelf ook de app hebben. Of een papieren bewijs gebruiken.

Bezoek op 18 november

Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee, en je legitimatiebewijs. Wij scannen bij de ingang de QR- code. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.

Presenting partner

Ubeeo