Broadbean

Broadbean

Sinds 2001 is Broadbean uitgegroeid tot een leidende multi-post technologie van formaat, met kantoren in 5 landen en ruim 250 medewerkers zorgen wij ervoor dat we wereldwijd de beste onine recruitment oplossingen leveren. Broadbean in sinds april 2014 onderdeel van Careerbuilder.

Op het eerste gezicht lijkt Broadbean wellicht op een eenvoudig hulpmiddel om jobs te publiceren, maar als je verder kijkt, ontdek je een geavanceerde recruitmentoplossing die de belangrijkste elementen van online recruitment verenigt met hypermoderne technologie op wereldschaal.

Broadbean heeft ruime ervaring met het opleveren van kleine maar ook accounts met 1.000+ gebruikers met een mondiale aanwezigheid, zowel in de staffing industrie als de bij corporate werkgevers

Broadbean is geïntegreerd met vele HR-software suites (ATS-en). Het betreft partijen die regionaal actief zijn zoals Connexys, Otys en Carerix, maar ook de wereldwijde spelers zoals: Talentsoft, Technomedia, Oracle-Taleo, Cornerstone, Haufe-Umantis, Avature en nog veel meer. Broadbean heeft tevens partnerships met meer dan 7.000 online media platforms zoals algemene- en niche jobboards, gratis jobboards, aggregators (Inderdaad, Trovit etc), sociale netwerken (Facebook, Twitter, Google+ etc.) en universiteiten.

www.broadbean.com/nl/

Spreker