Frequently Asked Questions (F.A.Q.)

Op deze pagina vind je de veelgestelde vragen voor het Recruitment Tech Event 2020 die op 19 november online plaatsvindt. Staat er een antwoord niet bij, maak dan gebruik van de helpdesk als je bent ingelogd in het online platform (Transmision) of stuur een e-mail aan info@recruitmenttech.nl.

Wanneer en hoe laat is het Recruitment Tech Event?

Het Recruitment Tech Event vindt zowel online als offline plaats op donderdag 18 november van 11.45 tot 17.00 uur.

Waar kan ik me aanmelden

Om deel te nemen aan het Recruitment Tech Event dien je je aan te melden. Aanmelden kan via deze link.

Zijn er kosten aan verbonden?

Er zijn kosten verbonden aan deelname aan het Recruitment Tech Event.
Standaard tarief online deelname €95,-
Standaard tarief offline deelname €295,-
Kijk hier voor alle early bird kortingen!

Wanneer ontvang ik mijn link?

Online deelname: Donderdag 18 november in de ochtend ontvang je van ons jouw persoonlijke link om deel te nemen aan het evenement. Deze link is aan jouw emailadres gekoppeld en kan niet door meerdere personen gebruikt worden.

Offline deelname: Enkele dagen voorafgaand aan het Recruitment Tech Event ontvang je van ons jouw ticket via de mail.

Hoe volg ik het Recruitment Tech Event?

Online deelname: Het Recruitment Tech Event is een online event dat je via jouw browser kunt volgen met een pc, laptop, tablet en zelfs smartphone. De ervaring met een smartphone is wel minder, daar je minder goed demo’s kunt bekijken.

Voorafgaand aan het event ontvang je, indien je je hebt aangemeld, de ochtend van het event een unieke link waarmee je als deelnemer het event kunt bezoeken.

Welke browsers werken het beste?

De beste ervaring heb je met een Chrome browser of Firefox browser.

Internet Explorer wordt niet ondersteund!

Kan ik ook iets terugkijken?

Alle aanmelders krijgen in de week van 22 november toegang tot de replay zodat je onderdelen die je hebt gemist kunt terugkijken.

De stream speelt niet af, wat nu?

Indien de stream niet automatisch afspeelt of stil staat, refresh dan jouw browser. Dit kan te maken hebben dat de wifi niet stabiel is. Mocht dit het probleem niet verhelpen neem dan contact met ons op via de helpdesk.

Moet ik camera en microfoon aandoen?

Jouw camera en microfoon heb je alleen nodig voor speeddates.

Je kunt jouw camera en microfoon altijd aan of uit doen via de lichtgrijze button rechtsboven: Audio/video instellingen.

Wat is het programma?

Het programma kun je bekijken via de centrale plaza. Ook kun je bij handouts het event magazine downloaden met het programma erin.

Kan ik switchen tijdens breakouts?

Je kunt tijdens een breakout switchen door rechts boven te klikken op de grijze button: Wissel van sessie. Deze button is alleen te zien wanneer je in een specifieke breakout-sessie zit.

Wie zit er achter het Recruitment Tech Event?

Het Recruitment Tech Event is een evenement van Recruitment Tech Media. Een van oorsprong Nederlands bedrijf dat inzicht en overzicht biedt aan recruiters over hoe tooling hen kan helpen hun doelstellingen te behalen.

Het Recruitment Tech Event heeft in Nederland al 6 maal plaatsgevonden. Normaliter is het een offline event maar door corona is deze editie een online event.

Hoe bereik ik de organisatie?

Heb je een vraag voor de organisatie, dan kun je terecht bij de helpdesk. Zowel vanuit de centrale plaza als de lichtgrijze button rechtsboven kun je jouw vragen stellen aan de helpdesk. De link opent in een nieuw venster.

Je kunt ook een e-mail sturen aan info@recruitmenttech.nl.

COVID-19

Zal COVID-19 verhinderen dat het Recruitment Tech Event 2021 doorgaat?

Het Recruitment Tech Event 2021 gaat hoe dan ook door.

In het betreurenswaardige geval dat we niet persoonlijk kunnen samenkomen, zullen we het fysieke gedeelte van het evenement annuleren. Als dit gebeurt, zal Recruitment Tech je automatisch een terugbetaling doen voor het fysieke gedeelte van het evenement. Het ticket voor het digitale evenement zal nog steeds geldig zijn.

Jouw ticket die toegang geeft tot het fysieke evenement zal dan omgezet worden naar een livestream ticket. Jouw terugbetaling zal het verschil zijn tussen de betaalde prijs een livestream ticket.

Welke gezondheidsmaatregelen zullen tijdens het fysieke evenement worden genomen?

Het Recruitment Tech Event 2021 vindt plaats in november van dit jaar. De gezondheids- en veiligheidsregels die dan van toepassing zullen zijn, zijn nog niet bekend. We zijn echter in overleg met de lokale en nationale overheid om ervoor te zorgen dat het fysieke evenement de hoogste gezondheids- en veiligheidsmaatregelen zal hebben.

Bereid je voor op vaccinatie of een negatief Covid-testbewijs om persoonlijk aan het evenement deel te nemen. We zullen alle documentatie (inclusief ID) controleren bij het inchecken.

Wat gebeurt er met mijn ticket als het fysieke evenement toch niet doorgaat?

In het betreurenswaardige geval dat we niet persoonlijk kunnen samenkomen, zullen we het fysieke gedeelte van het evenement annuleren. Als dit gebeurt, zal Recruitment Tech je automatisch een terugbetaling doen voor het fysieke gedeelte van het evenement. Het ticket voor het digitale evenement zal nog steeds geldig zijn.

Jouw ticket die toegang geeft tot het fysieke evenement zal dan omgezet worden naar een livestream ticket. Jouw terugbetaling zal het verschil zijn tussen de betaalde prijs een livestream ticket.