Werf& Seminar: Diversiteit & Inclusiviteit

  238 keer gelezen

  Datum : 08-09-2020
  Startijd : 12:30
  Eindtijd : 16:00
  Organisator : Werf&
  Plaats : Rotterdam

  Recruiters hebben met diversiteit en inclusiviteit een haat-liefdeverhouding. Ze weten dat ze er meestal te weinig mee bezig zijn, maar roepen daarentegen ook dat dat ze geen vooroordelen hebben of accepteren dat het er gewoon bij hoort. De thema’s diversiteit en inclusiviteit staan dan ook niet hoog op de agenda’s en er wordt weinig actief beleid op gevoerd. Dat is opmerkelijk, want diverse teams zijn goed voor de productiviteit, voor de innovatiekracht en voor verbreding van de klantenbase. En dan hebben we het over échte diversiteit. Van multiculturele achtergrond tot leeftijd. Van sekse tot handicap of chronische leeftijd.

  In het seminar Diversiteit & Inclusiviteit krijg je in één middag tips, tricks en inspiratie hoe je als werkgever of bureau aan de slag kunt gaan met diversiteit & inclusiviteit. Niet als doel an sich, maar als middel om betere mensen aan te trekken voor betere teams voor de eigen organisatie of klanten.

  Meer informatie en inschrijven

  Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op de website van Werf& Seminar: Diversiteit & Inclusiviteit.

  Locatie

  Werf& – Industriegebouw
  Goudsesingel 80
  3011 KD Rotterdam

  Blijf op de hoogte met de e-mail update

  Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


   Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

  DELEN

  LAAT EEN REACTIE ACHTER