Werf& Live

  1.099 keer gelezen

  Datum : 16-06-2016
  Startijd : 11:30
  Eindtijd : 17:00
  Organisator : Werf&
  Plaats : Amersfoort

  AvAMC-208-Plaatje-Werflive-700x350

  Het jaarevenement van Werf& wordt donderdagmiddag 16 juni gehouden en heeft een boordevol programma met 4 plenaire sprekers en 10 impactsessies. Naast de inhoud staat op het jaarcongres ook de uitreiking van de allereerste Werf& Awards uit de geschiedenis op de agenda (inzenden is mogelijk tot en met 29 april).

  Thema van de dag is ‘impact’. Employer branding, de candidate experience, opvallende arbeidsmarktcommunicatie, en succesvolle recruitmentcases; het komt allemaal voorbij. Er zijn geen gesponsorde sessies, wel een interactief programma, met de bijdrage van experts als Steven Gudde, Ton Rodenburg, Ricardo Risamasu en Geert-Jan Waasdorp.

  Met de presentaties en impactsessies van Nedap, Sonos, Glassdoor, Dura Vermeer, Lidl en de Belastingdienst komen allemaal organisaties aan bod die momenteel de arbeidsmarkt benaderen op een manier die impact heeft. Dit alles onder leiding van één van de beste recruitmentmanagers van Nederland, Heleen Stoevelaar (Conclusion).

  Meer informatie en inschrijven

  Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op de website van Werf& Live.

  Locatie

  Regardz De Eenhoorn
  Barchman Wuytierslaan 2
  3818 LH Amersfoort

  Blijf op de hoogte met de e-mail update

  Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


  DELEN

  LAAT EEN REACTIE ACHTER